Informació i reserves:
  93 778 82 08 / 646 714 981   info@autocaravanescarreras.com

CARADO V337

3/4 places

La Carado V337 és un nou concepte dins del segment de les autocaravanes, que se situa entre les campers i les perfilades. Un dels seus punts forts és la seva fàcil mobilitat gràcies a les seves mides contingudes, sense renunciar a l’habitabilitat d’una autèntica autocaravana.

Disposa de dos llits bessons en la part posterior del vehicle, amb l’opció de poder fer un gran llit de matrimoni (1,95m x 1,95m). És una autocaravana molt apropiada per a parelles i famílies de 3 integrants.

Les butaques giratòries de la cabina acaben configurant el saló i la zona de la cuina està equipada amb tres fogons, aigüera i nevera amb congelador integrat. El bany complet ens ofereix un extra de confort en la part central de l’autocaravana.

També disposa de gran garatge on poder portar tot el què és necessari per fer del nostre viatge una gran experiència (bicicletes, patinets, cotxets,…)

Per als dies de més fred, la calefacció de gas TRUMA COMBI 6 s’encarrega d’aconseguir una bona temperatura de confort, sigui quina sigui la temperatura exterior.
Disposa també de mosquiteres i enfosquidors en totes les finestres i claraboies, donant així la intimitat que es desitja en cada moment.

Recomanem també l’autocaravana Carado T132

SISTEMA DE SEGURETAT DE GAS EN RUTA
MÉS SEGURETAT I TRANQUILITAT EN RUTA 
CANVI DE BOMBONA AUTOMÀTIC 
ACOMPLEIX NORMATIVA EUROPEA 
FACIL FUNCIONAMENT

Requisits: Ser major de 25 anys amb dos anys d’antiguitat de carnet. No es permet fumar ni viatjar amb animals domèstics.

Fes la teva reserva!

Informa't sobre les nostres autocaravanes i furgonetes i fes la teva reserva trucant al 646714981,
enviant-nos un e-mail a
info@autocaravanescarreras.com

o omplint aquest formulari de contacte.

T'esperem!

Nom*

E-mail*

Telèfon

Comentaris

* Camps obligatoris

Fes la teva reserva!

Informa-te'n sobre les nostres autocaravanes i furgonetes o fes la teva reserva trucant al 646714981,
envia'ns un mail a
info@autocaravanescarreras.com

o omple aquest formulari de contacte.
T'hi esperem!