Gaudeix dels viatges en autocaravana amb els teus amics o família sabent la normativa

Les autocaravanes són sinònim d’autonomia i llibertat. A Autocaravanes Carreras som conscients d’això, per això cada vegada són més les persones que confien en les nostres per a anar-se de vacances. Tenim autocaravanes de 2 a 6 places per a poder gaudir del viatge adaptant-se al nombre de membres que sigueu en el vostre grup d’amics o família.

Però abans de posar-te en marxa volem buidar tots els teus dubtes sobre la conducció tenint en compte la normativa, així com donar-te uns consells per a gaudir al màxim del teu trajecte. Estàs llest?

A quina velocitat màxima té permès circular una autocaravana?
LES NOSTRES AUTOCARAVANES MULTIPLACES

Quina és la velocitat limitada per conduir autocaravanes?

Abans de tot, volem recordar-te que pots conduir una autocaravana amb el permís de conduir B per a turismes si aquesta no excedeix els 3.500 quilos de pes i les nou places. En cas de sobrepassar-se has de treure’t el carnet B96 o el B+E.

A quina velocitat màxima té permès circular una autocaravana?

A quina velocitat màxima té permès circular una autocaravana? La Direcció General de Trànsit, tenint en compte que són vehicles especials, estableix uns límits de velocitat per a reduir el risc d’accident.

Les autocaravanes de fins a 3.500 quilos tenen la velocitat limitada a 120 km/h en autopistes i autovies. En carreteres convencionals amb un voral d’almenys 1,5 metres d’ample o més d’un carril per cada sentit hauràs d’anar a 90 km/h, així com a 80 km/h en la resta de vies secundàries i a 50 km/h en zona urbana.

D’altra banda, les caravanes o remolcs que es poden conduir amb el carnet B no poden superar els 90 km/h en autopistes i autovies.

Ni els 80 km/h en vies secundàries amb més d’un carril per sentit o amb un voral d’almenys 1,5 metres d’ample. En les altres vies secundàries hauràs de circular a 70 km/h i en zona urbana a 50 km/h.

On pots aparcar l’autocaravana?

Si no tens l’hàbit de manejar vehicles grans, pot ser que necessitis un temps per a acostumar-te, però tot és qüestió d’experiència i pràctica.

Ara que ja saps a quina velocitat màxima té permès circular una autocaravana, en el moment d’aparcar has de saber que pots fer-ho en qualsevol lloc on estigui permès l’estacionament. Des de Autocaravanes Carreras t’aconsellem posar falques a les rodes per evitar que el vehicle pugui lliscar-se en cas d’aparcar en un pendent.

Les nostres autocaravanes t’asseguren confort, economia i seguretat. Una vegada estiguis estacionat, com en qualsevol vehicle privat, podràs menjar o dormir. En l’actualitat els llits de les autocaravanes han evolucionat fins al punt d’aconseguir altes quotes de comoditat. Algunes autocaravanes també disposen de dutxa i un lavabo complet en el seu interior, així com cuina. No falta cap comoditat! Encara no t’animes?

RESERVA LA TEVA AUTOCARAVANA AQUÍ