autocaravana 4 plazas alquiler

Font: Ajuntament de Setcases

Autocaravanes de 4 places. Gaudeixin d’uns dies de muntanya amb totes les comoditats

Si estan pensant a escapar-se uns dies a la muntanya, buscant climes més temperats i entorns envoltats de naturalesa, volem mostrar-los una sèrie de llocs idíl·lics del Pirineu català que no es poden perdre de cap manera. Les nostres autocaravanes de 4 places els permetran visitar-los amb totes les comoditats assegurades.

La comarca del Ripollés: Beget, Setcases o Camprodón

Aquests són només tres exemples emblemàtics de la multitud de pobles amb encant que es troben dins dels límits d’aquesta comarca catalana. Des d’Autocaravanes Carreras els hi assegurem llargues passejades per la muntanya, paisatges que se’ls quedaran gravats a la memòria, rutes de senderisme, esports extrems, art romànic, gastronomia tradicional catalana i molt més… autocaravanas de 4 plazas barcelona

Camprodón. Font: Flickr / Libre de derechos de autor

Una ruta ideal per a realitzar amb la nostra autocaravana Fiat Carado T334,  dissenyada per a quatre persones. Disposa de dos llits de matrimoni, nevera i congelador, cuina perfectament equipada, calefacció de gas TRUMA COMBI 6… Estaran millor que a la seva pròpia casa!

Font: Carado GmbH

Descobreixin el Parc Natural d’Aigüestortes i la Vall de Boí, el cor del Pirineu català

autocaravana 4 plazas Pirineo

Font: www.vallboi.cat

Una altra de les parades obligatòries és la magnífica Vall de Boí i el Parc Nacional d’Aigüestortes. Un paratge natural que els captivarà en tots els sentits des del primer moment. Situat en ple cor del Pirineu, es trobaran amb una representació de tots els ecosistemes existents en l’alta muntanya catalana. Hauran d’informar-se dels càmpings i llocs indicats per a estacionar l’autocaravana a priori, ja que dins del parc, els vehicles tenen l’accés restringit. autocaravana 4 plazas manresa

Fuente: www.vallboi.cat

D’altra banda, hi ha quatre pics que superen els 3000 m i una desena amb més de 2800 m, però trobaran rutes i excursions per a tots els nivells, i una gran diversitat de fauna i flora que donen lloc a un espai natural protegit i únic en el sud d’Europa.

Les nostres autocaravanes de 4 places. Els envairà un sentiment de llibertat indescriptible!

autocaravanas alquiler bcn Les nostres autocaravanes de 4 places gaudeixen de totes les comoditats que els passin pel cap: saló de grans dimensions; nevera gran amb congelador separat; bany amb dutxa a part; gran garatge amb doble porta d’accés; llits de grans dimensions; o sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6, són les seves principals característiques. Si necessiten una mica més d’informació o tenen dubtes, només han de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari que trobaran en aquesta web o trucar per telèfon al 937 788 208. Els assegurem que viuran una autèntica aventura!