La línia Carado gaudeix d’autocaravanes familiars que et semblaran autèntics palaus sobre rodes

En Autocaravanes Carreras sabem l’important que és la família, i volem mostrar-te com anar de vacances amb els teus sers estimats no està renyit amb el món del Caravaning. Mai t’has plantejat llogar una autocaravana de 6 places? Avui dia existeixen models que són espectaculars, confortables i funcionals, permetent-te viatjar amb totes les comoditats que et passin pel cap, juntament amb la llibertat que proporcionen aquest tipus de vehicles. Dit això, ens encantaria presentar-te els nostres models més grans i amb millors prestacions, ideals per a gaudir d’unes vacances en família: la Fiat Carado A361 i la Carado A464.

Les particularitats i les característiques d’aquestes dues autocaravanes de 6 places que acabaran per convèncer-te

 Autocaravanes familiars La veritat és que són les reines de la casa. Estem parlant de dues autocaravanes espectaculars. Gaudeixen d’una infinitat de punts forts que aconseguiran que t’enamoris d’elles des del primer moment:

    • Saló central de doble bancada, còmode, molt ampli i funcional
    • Nevera gran, pensada per a omplir-la amb menjar per a sis persones, amb un congelador separat.
    • Dutxa amb mampares i un bany amb totes les comoditats.
    • Calefacció en tot el vehicle per a trobar el confort i la calor durant els dies i nits més fredes.
    • Cuina espaiosa i preparada perquè cuinis els teus millors plats durant les vacances.

 

Les nostres autocaravanes

Al cas de l’A361, disposa d’un llit de matrimoni damunt de la cabina i lliteres en la part posterior, mentre que en l’A464 et trobaràs amb dues d’elles. També disposen d’un ampli garatge i tots els complements necessaris per a gaudir d’intimitat sempre que sigui necessari.

Lloga la teva autocaravana i deixa que t’envaeixi una sensació de llibertat indescriptible!

 Autocaravanes familiars És molt senzill, només has de fer la teva reserva mitjançant el formulari de contacte que et trobaràs en aquest enllaç o trucant per telèfon al 93 778 82 08. Recorda que has de ser major de 25 anys i disposar d’una antiguitat com a conductor de més de dos anys. Llogar una autocaravana de 6 places per a les teves vacances pot convertir-se en una cosa inoblidable, molt divertit i que amb el temps recordaràs com una gran experiència vital. Anima’t a provar-ho i no perdis més el temps!

¡Fes la teva reserva!