Dues caputxines excepcionals i molt ruteres per aquest 2020

Autocaravana caputxina

Les autocaravanes caputxines són les més tradicionals de totes. El seu principal característica és que disposen d’un caputxó en la part de damunt de la cabina, on sol haver-hi un llit de matrimoni, per a aprofitar i optimitzar l’espai al màxim. Resulten ideals per a realitzar rutes o escapades en família, o amb el teu grup d’amics, sense haver de renunciar a les comoditats d’un hotel, i amb un elevat grau de confort per a tots els viatgers.

Per contra, en ser autocaravanes grans, solen gastar una miqueta més de combustible, però no es nota perquè sempre hi ha més persones per a repartir les despeses. Ofereixen una gran amplitud i poden dormir en elles fins a sis persones, sense cap problema.

Les autocaravanes caputxines a lloguer: Coneixes la linea Carado?

Autocaravana caputxina

Si estàs buscant llogar una autocaravana caputxina, ens agradaria que donessis un cop d’ull als nostres dos models de la línia Carado, l’A361 i l’A464. Dues autocaravanes espectaculars que et faran descobrir una nova manera de viatjar, amb moltes comoditats, sense problemes d’espai i amb tota la llibertat del món per a decidir a on vas, on dorms o quins feixos cada dia.

Autocaravana caputxina

Les dues autocaravanes disposen d’un ampli saló central de doble bancada, una cuina amb tots els utensilis necessaris per a cuinar de la mateixa manera que ho fas a casa, o sis places per a dormir còmodament.

Si viatges amb nens no has de preocupar-te. També gaudiràs d’un gran garatge on portar joguines, bicis, o cotxets. Per si no fos prou, per als dies de més fred, porten incorporat un sistema de calefacció TRUMA COMBI 6, així com un modern sistema multimèdia amb el qual gaudireu de valent. T’ho garantim!

Posa’t en contacte amb nosaltres i demana informació sense compromís

Si volguessis veure aquestes autocaravanes caputxines, no dubtis a venir a visitar-nos a les nostres instal·lacions de Piera. D’altra banda, pots fer la reserva des d’aquesta web, emplenant el formulari que et trobaràs en la secció de contacte. El nostre telèfon és el 93 778 82 08, i el nostre correu electrònic és info@autocaravanescarreras.com. Comencem ja amb la teva reserva?