Els models d’altíssimes prestacions que Autocaravanes Carreras posa a la seva sencera disposició

Ja saben que en Autocaravanes Carreras treballem amb la línia Carado, oferint vehicles d’altíssimes prestacions i amb els quals gaudirà de totes les comoditats que li passin pel cap. En aquest sentit, si està pensant en anar de vacances amb la família en dates pròximes i vol llogar una autocaravana, ens agradaria presentar-li un model molt especial de el nostre ampli ventall d’autocaravana gran, el Fiat Carado A464.

Una autocaravana caputxina gran, fiable i confortable

Si li agradaria trobar una autocaravana gran i amb totes les comoditats, ha de saber que la Carado A464 és la nostra reina. Parlem d’un vehicle on poden arribar a viure 6 persones, i que gaudeix d’una llista de prestacions i particularitats que la converteixen en un model d’autèntic luxe:  Autocaravana gran

  • Disposa d’un saló central amb doble bancada ampli i perfecte per a gaudir amb la seva família.
  • Dos llits de matrimoni de grans dimensions i una taula convertible en un altre llit per a dues persones.

 Autocaravanes grans i familiars

  • Un sistema de calefacció de gas amb la qual escalfar-se sempre que sigui necessari.
  • Una cuina amb nevera i congelador separats, degudament equipada perquè cuini millor que en la seva pròpia casa.
  • Dutxa amb mampares i bany separat.

Fiat Carado A464

Raons per a triar una autocaravana gran com aquesta per a anar-se de vacances

Si decideix anar de vacances amb aquesta magnífica autocaravana, col·leccionarà bons moments i riures des del primer instant en què trepitgi l’accelerador. Podrà visitar tot el que li vingui de gust i anar d’un lloc a un altre sense preocupar-se per on dormir o menjar. Serà com portar la casa a coll, però gaudint d’un sentiment de llibertat indescriptible i meravellós que no es pot explicar… s’ha de viure! Sortirà de la seva rutina diària, es relaxarà, gaudirà de la seva família com mai abans ho havia fet i tots els que ho acompanyin s’ho passaràn en gran. Això des de Autocaravanes Carreras li ho garantim! Pensi que, al nostre país, tenim la sort de tenir un litoral únic, parcs naturals i naturalesa a dolls, història, art…, les possibilitats, excursions i plans per a fer amb aquesta autocaravana són gairebé infinits. Si vol informació més detallada només ha de posar-se en contacte amb Autocaravanes Carreras per a resoldre tots els dubtes que li hagin pogut sorgir Apunti’s al meravellós món del Caravaning!

Parlem?