Estàs buscant una autocaravana per a famílies amb 3 nens?

Si estàs buscant una autocaravana per a família amb 3 nens, és important que verifiquis que el vehicle compta amb la quantitat indicada de llocs per viatjar, així com de llits per dormir de manera còmoda. A més a més, no t’oblidis de procurar que el vehicle disposi de l’espai d’emmagatzematge necessari per a les joguines, les bicicletes, els patinets i tots els elements extra que necessiten els nens per divertir-se. 

A Autocaravanes Carreras comptem amb una flota d’autocaravanes, campers i furgonetes de diferents models i mides, que ens permeten oferir el vehicle ideal per a cada un dels nostres clients. Així, segons quina sigui la teva necessitat, podràs optar per les autocaravanes més espaioses, que són les més recomanades per a les famílies amb més de dos nens, o per les campers per a dues persones, que són ideals per a viatges en parella. 

Trucs per organitzar una autocaravana

Autocaravana per a família amb 3 nens: els models recomanats

A Autocaravanes Carreras volem que aconsegueixis l’autocaravana que necessites. Per això, a continuació et recomanarem les nostres autocaravanes més espaioses, que són ideals per a les famílies més nombroses.

autocaravana per a família amb 3 nens
  • Autocaravana Carado A464: és una caputxina que ofereix totes les comoditats que et puguis imaginar. Es tracta d’un dels models més amplis, que compten amb un garatge espaiós, on podràs guardar bicicletes, patinets, joguines i molt més. A banda d’això, aquest model disposa de sis llocs per viatjar i dormir còmodament.

autocaravana per a família amb 3 nens
  • Autocaravana Carado A361: aquesta moderna caputxina destaca per ser compacte (la seva llargada és inferior als 7 metres) i igualment còmoda per a viatges d’entre 4 i 6 persones. Compta amb un menjador espaiós, que és ideal per compartir moments en família.

Autocaravanes i campers més petites

Per a parelles o famílies més petites, una autocaravana o camper per a 2 o 4 persones serà suficient. A Autocaravanes Carreras disposem dels models més moderns i confortables, a bord dels quals podràs viure una aventura inoblidable, sense renunciar a les comoditats que ofereix un hotel. 

Les nostres autocaravanes per a 4 persones

Un dels models més populars del nostre catàleg és l’autocaravana Carado T447, una autocaravana perfilada amb una llarga llista de prestacions que disposa d’un llit de matrimoni abatible a la part de davant i dos llits bessons a la part de darrere.

Lautocaravana Carado T339 també és un model perfilat que disposa de dos llits de matrimoni, un d’ells abatible a la part de davant, i l’altre a la part posterior, en posició central, amb la mida d’un king-size accessible des dels dos costats. 

autocaravana per a família amb 3 nens
autocaravana per a família amb 3 nens

Les nostres campers per a 2 i 4 persones

Les campers són una opció excel·lent pels viatges en parella, ja que són models compactes, que són igual de còmodes per conduir, per dormir i per compartir moments d’esbarjo al seu interior. 

La Carado VLOW 600 és la camper amb millors prestacions i més mobilitat. Té una taula central amb espai per a quatre persones, un llit, una àmplia cuina amb fogons, bany amb dutxa, rentamans i calefacció central. 

La Carado VLOW 601 és el model ideal perquè visquis uns dies d’autèntica aventura a la natura, per improvisar una escapada a la platja o per anar de ciutat en ciutat sense cap mena de preocupacions. La seva àmplia cuina, el seu menjador central i el seu doble llit de matrimoni en lliteres, ofereixen espai perquè hi dormin fins a quatre persones, la converteixen en un model compacte que té totes les prestacions de les autocaravanes més grans. 

Visita la nostra web i escull la teva autocaravana ideal

Si visites la nostra pàgina web podràs trobar tots els models de campers i autocaravanes que tenim disponibles per a la teva propera aventura. Tots ells són models moderns, còmodes i que compleixen amb els estàndards de seguretats més elevats. 

Si necessites assessorament personalitzat, et convidem a contactar amb el nostre equip comercial. Pots posar-te en contacte amb ells a través del nostre telèfon 646714981. Si ho prefereixes, pots escriure’ns a info@autocaravanescarreras.com o completar el nostre formulari web. Esperem que la teva propera aventura sigui amb una de les nostres autocaravanes!