Autocaravanes petites, però amb una llarga llista de prestacions i amb una conducció d’allò més senzilla

És important remarcar, ara que s’acosta el bon temps, que en el nostre catàleg també trobaràs autocaravanes petites i modernes, amb una sèrie de prestacions que ens agradaria mostrar i fer valdre. Si estàs pensant en una escapada en parella o amb un amic, et recomanem que donis un cop d’ull a alguns dels nostres models petits, amb els quals, sense cap dubte, et sentiràs molt còmode i gaudiràs d’unes vacances totalment diferents.

Pensa que llogant una autocaravana descobriràs una nova forma de viatjar, de fer turisme i d’anar-te’n de vacances completament diferents de tot el que havies fet fins ara. T’envairà una sensació de llibertat que no es pot explicar amb paraules, cal viure-ho per comprendre-ho. No t’animes?

Autocaravana Carado V132: el model ideal per gaudir d’unes vacances en parella

Camper autocaravana Carado V132

Aquesta és una autocaravana petita que no arriba als 6 metres de longitud, és de mesures molt compactes, però, al mateix temps, permet que viatgin còmodament al seu interior fins a 4 persones, sent un model perfecte per anar de vacances amb la teva parella.

Interior de la Camper autocaravana Carado V132

Pel que fa a les prestacions, veuràs que gaudeix d’un ampli saló central, un llit de matrimoni a la part posterior, i ofereix la possibilitat de muntar un altre llit per a un nen a la zona central. També disposa de cuina amb nevera i un ampli garatge per a bicicletes o altres complements que vulguis portar amb tu. Té un sistema de calefacció central, GPS, aire condicionat a la cabina i un equip multimèdia amb què t’ho passaràs d’allò més bé.

Autocaravana Carado V337: a mitges entre un camper i una perfilada

Aquesta és una autocaravana petita que representa un nou concepte dins el segment de les autocaravanes, a cavall entre les Campers i les perfilades. Ofereix una gran relació qualitat-preu, moltes comoditats pròpies de models més grans i una conducció senzilla i intuïtiva.

Camper autocaravana Carado V337

Gaudeix d’un saló central configurable mitjançant el gir de les butaques de la cabina; bany amb dutxa i rentamans; GPS, sistema multimèdia, calefacció de gas i aire condicionat a la cabina; dos llits bessons a la part posterior del vehicle, que ofereixen la possibilitat de poder muntar un gran llit de matrimoni ajuntant; i una cuina equipada amb tres fogons, aigüera i nevera amb congelador; també disposa d’un garatge ampli on podràs ficar tot el que et vingui de gust per gaudir encara més del teu viatge. Altres de les prestacions importants a tenir en compte és el seu sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6.

Interior de la camper autocaravana Carado V337

Camper Carado V600: amb les millors prestacions i major mobilitat

Camper autocaravana V600

Finalment, ens agradaria parlar-vos de la camper Carado V600, encara que no es tracta exactament d’una autocaravana petita, hem considerat interessar incloure-la aquí per les dimensions i prestacions que ofereix, que sens dubte cap faran de la vostra aventura un viatge còmode i econòmic. Ideal per gaudir de la natura, escapar-se a la platja o anar de ciutat en ciutat sense preocupacions de cap mena.

Interior Camper autocaravana petita V600

Aquest model disposa d’una taula central amb capacitat per a 4 persones; una àmplia cuina dotada amb fogons i espai suficient per a tots els estris necessaris; armaris a la part de dalt, un bany amb dutxa i dos llits darrere. I per als més fredolics, no us preocupeu!, gràcies al seu sistema de calefacció central està preparada per suportar les nits més fredes de l’any. També podreu gaudir d’una estada il·luminada com cap altra, durant el dia o de nit, a causa de la claraboia Migdia-Heki que permet una enorme entrada de llum natural o de les dues llums led en el seu interior per a una bona il·luminació nocturna i de baix consum.

CONSULTA LES NOSTRES AUTOCARAVANES

Servei de lloguer d’autocaravanes petites en Autocaravanes Carreres

Si decideixes llogar una autocaravana a Autocaravanes Carreres t’ho posarem molt fàcil. Aquí podràs comptar amb un servei personalitzat, des de l’assessorament en ruta, atenció de trucades d’emergència 24 h, fins al sistema de seguretat de gas en ruta.

Tingues en compte que per poder llogar qualsevol dels nostres vehicles; camper, autocaravanes o furgonetes; has de tenir més de 25 anys i comptar amb un mínim de dos anys d’experiència com a conductor. Podràs realitzar la reserva des de la nostra pàgina web o trucant-nos al telèfon 646.714.981.

En Autocaravanes Carreres trobaràs una empresa familiar, que compta amb diversos anys d’experiència dins d’aquest sector, i ens caracteritzem per oferir un tracte proper, càlid i molt professional a tots els nostres clients. Estàs pensant a escapar-te uns dies amb la família o la teva colla d’amics? No perdis més el temps i comença ja a planificar les teves vacances!

CONTACTA AMB NOSALTRES