Tot el que has de tenir en compte per llogar la teva autocaravana ideal

Si estàs planejant les teves vacances d’aquest any i llogar una autocaravana està entre les teves opcions, Autocaravanes Carreras posa a la teva disposició el seu know-how i experiència en el sector. També et regalem alguns consells per llogar autocaravana que has de tenir en compte tant sí com no.

Per començat, et recomanem que lloguis la teva autocaravana en un lloc de confiança. Les aventures temeràries de lloguers d’autocaravanes en segons quins llocs barats no auguren un final feliç. I si tens algun contratemps durant el viatge, ja no cal ni parlar-ne.

A Autocaravanes Carreras fa més d’una dècada que ens movem en el sector i ens hem especialitzat al màxim per garantir als nostres clients un tracte excel·lent de proximitat, familiar i també poder oferir-los les millors autocaravanes del mercat a un preu d’allò més assequible.

consells per llogar autocaravana
Més sobre nosaltres

Consells per llogar autocaravana: Com escollir el model que necessites?

Escollir l’autocaravana amb la qual faràs el viatge no és cap ximpleria, ja que d’això en depèn el teu confort, comoditat i seguretat durant el viatge. El primer que has de tenir en compte és l’espai que necessitaràs. A Autocaravanes Carreras tenim tota mena de models que s’ajusten a viatge de 2, 4, 6 i fins a 8 persones amb la màxima comoditat.

consells per llogar autocaravana

No és el mateix llogar una autocaravana per a dues persones que per a 6. No és el mateix llogar una autocaravana còmoda on tots els viatgers puguin descansar de manera còmoda que una on hi càpiguen els llits ben just i els ocupants hagin de dormir gairebé els uns sobre els altres.

Si confies en nosaltres, t’ajudarem a escollir el model d’autocaravana que és l’equilibri perfecte entre comoditat i cost segons les teves necessitats.

Sense cap mena de compromís, compararem els preus dels diferents models que podem oferir-te perquè escullis el que s’ajusta al teu pressupost sense renunciar a la comoditat i confort.

Models d’autocaravanes

Més consells per llogar autocaravana: quin equipament inclou?

Quan ja tens clar quina autocaravana llogaràs, has de preguntar-te què inclou i què no. Saber si l’equipament bàsic està inclòs en el preu és essencial. Les autocaravanes que nosaltres t’oferim estan perfectament equipades perquè tu només hagis de preocupar-te de gaudir del teu viatge.

L’equipament imprescindible que has de dur a l’autocaravana és:

  • Roba de llit i de bany

  • Estris de cuina

  • Nevera

Els nostres models d’autocaravanes Carado compten amb una cuina perfectament equipada, efectiva i funcional. El bany dels models és molt complet i té dutxa, vàter i pica. També tenen mosquiteres i enfosquidors per a les finestres del vehicle i un sistema de calefacció perquè no passis fred. A més, compten amb un ampli garatge perquè hi puguis guardar tot allò que pots necessitar durant les teves vacances: roba, bicicletes, equipament esportiu, joguines dels nens i molt més!

consells per llogar autocaravana
Tenim la teva autocaravana ideal

La conducció de l’autocaravana sota control

Conduir una autocaravana no és com conduir un cotxe. La nostra experiència en el sector del caravaning ens ho ha demostrat en més d’una ocasió. Si llogues la teva autocaravana a Autocaravanes Carreras te la deixarem preparada com si acabés de sortir del taller perquè no tinguis cap imprevist.

No obstant això, has de tenir en compte que el bon estat i funcionament del vehicle depèn del conductor i de la conducció que faci.

consells per llogar autocaravana

En primer lloc, és imprescindible que tingui el carnet de conduir vigent. No series el primer client que en el moment de llogar una autocaravana s’adona que té el carnet caducat i no pot fer-ho. 

També és recomanable que abans de començar la teva aventura practiquis una mica i li prenguis les mides. Si no estàs acostumat a conduir vehicles de certa envergadura, pot ser que al principi et sentis insegur amb l’autocaravana.

Sobretot, has d’anar amb compte si aparques en llocs que tenen teulada. Més d’un no ha tingut en compte aquest detall i s’ha deixat un tros d’autocaravana aparcant. 

Ves amb compte amb els llocs on aparques, ja que en algunes zones no està permesa la pernoctació i podria ser que t’aixequessis amb una multa i llevar-se així, no és un pla massa bo per les vacances. 

Un dels consells per llogar autocaravana que et donem des d’Autocaravanes Carreras és que pernoctis en aquells llocs on està permès i en cas de dubte, consulta a internet o pregunta a la policia local on pots fer-ho. T’estalviaràs més d’un ensurt.

Tu tria on i de la resta ens n’encarreguem nosaltres

Segur que a Autocaravanes Carreras hi trobaràs l’autocaravana ideal perquè les teves vacances siguin un èxit. T’ajudarem a escollir el vehicle que més s’ajusta a les teves necessitats per posar-t’ho fàcil. Tu esculls el destí de la teva aventura i de posar a punt l’autocaravana ens n’encarreguem nosaltres. Contacta’ns trucant al 93 778 82 02 o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com.

Escull la teva autocaravana