T’expliquem tot el que has de tenir en compte com a caravanista

Si és la primera vegada que fas un viatge en autocaravana, gairebé podríem dir-te que és obligatori llegir-se aquest post abans de començar l’aventura. Si no és la teva primera vegada perquè ja ets un expert caravanista, et convidem a llegir-lo igualment i si ho trobes a faltar qualsevol consell que consideris important ens ho dius. Així ens ajudaràs a convertir aquesta guia de consells per viatjar en autocaravana d’Autocaravanes Carreras en la millor aliada dels autocaravanistes principiants.

Els consells que recopilem en aquest article són extrets dels centenars de clients que han llogat una autocaravana a Autocaravanes Carreras.

consells per viatjar en autocaravana

La nostra trajectòria en el sector ens converteix en perfectes coneixedors del món del caravaning i de totes les coses que s’han de tenir en compte quan es viatja en autocaravana. En cas que estiguis buscant on llogar autocaravanes a Barcelona,  contacta amb nosaltres i t’oferirem el model que més s’adeqüi a les teves necessitats perquè el teu viatge sigui ideal.

Descobreix Autocaravanes Carreras

Consells per viatjar en autocaravana: abans de començar el viatge

El primer consell per viatjar en autocaravana que has de tenir en compte és escollir l’autocaravana correcta. I què volem dir amb això? Doncs que has d’escollir el model adequat segons les persones que viatjareu i el tipus de viatge que fareu. No és el mateix viatjar en parella que viatjar amb nens o no es necessita el mateix espai d’emmagatzematge si s’han de carregar quatre bicicletes o només equipatge de mà. 

Si confia en Autocaravanes Carreras a l’hora d’escollir el seu model d’autocaravana, segur que encertarà en l’elecció. A més, li deixarem el vehicle en perfectes condicions per evitar qualsevol imprevist que es pogués haver evitat amb un correcte manteniment. Ja ho veus, llogar a Autocaravanes Carreras és tot avantatges i amb nosaltres no és car tenir una autocaravana.

consells per viatjar en autocaravana
Quin model d’autocaravana és el teu?

Quins consells has de tenir en compte a les àrees de servei d’autocaravanes?

Com a autocaravanista principiant has de tenir molt en compte aquests consells o recomanacions quan estiguis en una àrea de servei d’autocaravanes.

  • Estaciona només als llocs assenyalats i intenta ocupar una sola plaça.

  • Evita estacionar damunt de la zona de canvi d’aigües, ja que podries generar un problema seriós a altres autocaravanistes que necessitessin fer servir aquest espai.

  • No bloquegis voreres ni zones de pas amb la teva autocaravana.

  • Sense autorització, no despleguis tendals, taules, cadires o altres elements que indiquin que estàs acampat.

  • Evita encendre foc si no hi ha zona de barbacoes habilitada.

  • Respecta les hores de descans dels altres usuaris de l’àrea i dels veïns de la zona.

  • Si plou de manera contínua i l’àrea es troba en un terreny amb herba o terra sense compactar, has d’estar molt alerta o, per a més seguretat, marxar d’allà.

  • Si durant la teva estada en una àrea detectes alguna disfunció o incidència has de comunicar-la a l’Ajuntament o propietari responsable d’aquell espai. Amb aquest petit gest ajudes a què la resta d’autocaravanistes la trobin en condicions òptimes.

Consells per viatjar en autocaravana: estacionar vs. acampar

Tot i que a simple vista pot semblar evident la diferència que existeix entre ambdós conceptes, des d’Autocaravanes Carreras te la volem recordar per evitar qualsevol malentès.

A les àrees d’autocaravana no està permès acampar. Es consideren acampar els següents elements:

  • Col·locar taules o cadires a l’exterior

  • Posar les potes estabilitzadores

  • Disposar al voltant del vehicle elements que excedeixin el seu perímetre

  • Estendre els tendals o obrir les finestres del sostre

consells per viatjar en autocaravana

Altres consells per viatjar en autocaravana

Quan estiguis buscant on estacionar la teva autocaravana has d’estar atent als senyals de trànsit que discriminen aquest tipus de vehicles, no sigui el cas que estacionis en un lloc on poden multar-te. Per respecte a la resta de companys del món del caravaning has de tenir una actitud correcta i evitar l’estada perllongada en un mateix lloc. Si durant el teu viatge et trobes amb un autocaravanista que té algun problema, atura’t i dona-li un cop de mà.

Llogar la teva autocaravana a Autocaravanas Carreras

Ara que ja t’hem explicat tot el que has de saber per començar la teva aventura en autocaravana, contacta amb nosaltres i t’ajudarem a escollir el model que més s’ajusta a les teves necessitats. Pots escriure’ns a info@autocaravanescarreras.com  o trucar-nos al 93 778 82 08.

Contactar amb Autocaravanas Carreras