Saps quin dels diferents tipus d’autocaravanes has d’escollir?

Després d’aquest any de restriccions i limitacions de desplaçament, són moltes les persones que tenen ganes de poder fer la seva maleta i viatjar. Durant aquest període s’han posat de moda les autocaravanes i quan s’acosta un pont o un festiu resulta bastant més complicat que abans trobar-ne una. Però, saps quin dels diferents tipus d’autocaravanes has d’escollir per anar-te’n de viatge? Què has de tenir en compte a l’hora de triar una autocaravana? Quines característiques concretes té cada un dels models?

Aquestes són només algunes de les preguntes que ens fan arribar a Autocaravanes Carreras els nostres clients. Un cop ja han decidit quin tipus d’autocaravana llogar, seguint les nostres recomanacions, comencen una altra ronda de preguntes que nosaltres resolem encantats.

Diferents tipus autocaravanes

A quina velocitat màxima té permès circular una? Què s’ha de tenir en compte a l’hora d’estacionar-la? Com han d’estar els ocupants mentre l’autocaravana circula?

Més sobre Autocaravanas Carreras

Quins són els diferents tipus d’autocaravanes que existeixen?

A continuació, et facilitem una guia pràctica sobre els diferents tipus  d’autocaravanes que pots trobar al mercat i, per extensió, que alguns d’ells els pots llogar a Autocaravanes Carreras.

Pren nota dels detalls: quantes persones hi poden viatjar, quin és el consum de combustible, quin nivell d’eficiència tenen, avantatges i inconvenients…

Diferents tipus autocaravanes

Autocaravanes tipus caputxina

Les autocaravanes tipus caputxina són les més típiques i clàssiques. Són aquelles que tenen a sobre de la cabina un espai considerable on hi ha un llit. Aquest llit que es troba damunt de la cabina sol ser on dormen els nens quan es viatja o on s’instal·la la zona d’estona o de jocs interior dels petits per alliberar la zona comuna. 

A les caputxines la zona compartida del saló és molt més àmplia que en altres models, ja que queda alliberada gràcies a la situació del llit fix sobre de la cabina. En aquest tipus d’autocaravana hi poden cabre fins a 7 persones.

Les nostres caputxines

Autocaravanes perfilades

Visualment, són molt semblants a les caputxines, ja que disposen d’un espai damunt de la cabina. La diferència es troba en el fet que aquest espai es fa servir com a armari i, per tant, ocupa menys espai. Això permet que el vehicle tingui un perfil més baix i, conseqüentment, sigui més aerodinàmic. 

Les autocaravanes perfilades són més fàcils de conduir que les caputxines i també són més eficients en la relació velocitat-consum.

Generalment, estan pensades per acomodar de 2 a 4 persones. Aquest tipus d’autocaravana és ideal per a viatges llargs que es facin de manera continuada.

Diferents tipus autocaravanes
Diferents tipus autocaravanes

Autocaravanes Camper

En la majoria dels casos prenen com a base una furgoneta que ja existeix. L’espai del conductor es manté sense alteracions de cap mena i es condiciona la zona posterior per convertir-la en autocaravana. 

Estan dissenyades perquè hi puguin viatjar dues persones. En alguns casos, si es tracta de furgonetes grans, n’hi poden cabre fins a quatre.

Autocaravanes Integrals

Són aquells models que fins fa poc temps es considerava de gamma mitjana-alta. Ofereixen una habitabilitat superior, ja que la cabina està integrada a la resta de l’autocaravana, la qual està formada d’un únic espai.

És el model que permet que viatgin més persones juntes. Disposa d’un llit doble central i poden haver-hi fins a sis llits repartits en lliteres.

Diferents tipus autocaravanes

Quin tipus d’autocaravanes pots trobar a Autocaravanes Carreras?

Ara que ja ets tot un expert en els diferents tipus d’autocaravanes que existeixen, és el moment d’explicar-te quines són les nostres autocaravanes de lloguer

Per llogar una de les nostres autocaravanes has de saber que cal tenir més de 25 anys i dos anys mínim d’experiència conduint. A més, tmbé està prohibit fumar als nostres vehicles i anar acompanyat d’animals de companyia. 

Disposem d’autocaravanes d’última generació, amb moltes prestacions, pensades i dissenyades per viatjar amb el màxim confort. Disposem de models caputxina, campers i perfilades. Els nostres vehicles tenen capacitat de fins a un màxim de 6 persones i compten amb uns motors d’entre 130-150 CV. 

Estan perfectament  equipades, amb aire condicionat, calefacció centralitzada, sistema multimèdia, navegador GPS i un magnífic aïllament tèrmic. Tenen bany amb dutxa i aigua calenta, llits còmodes, un ampli espai central i una cuina equipada amb estris, nevera i congelador. També disposen de garatge i tendals i cadires per gaudir de l’exterior. 

A Autocaravanes Carreras treballem amb les autocaravanes de la línia Carado, una submarca de Hymer, l’empresa alemanya líder de referència en el sector. 

Lloga la teva caravana ideal a Autocaravanes Carreras

Si està interessat en llogar algun dels nostres models d’autocaravana, contacta amb nosaltres sense cap mena de compromís. Truca’ns al 93 778 82 08  o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com

Contactar amb Autocaravanes Carreras