nit on dormir amb autocaravana d'autocaravanes carreras

Descobreix les zones on parar i dormir amb autocaravana, així com les millores pàgines web per a trobar-les durant la ruta

En aquest post et parlarem de les diferents àrees on poder estacionar i dormir amb autocaravana, així com les principals plataformes online i les pàgines web per a trobar-les d’una forma ràpida, còmode i senzilla. Si estàs preparant alguna escapada de cap de setmana amb vistes a l’estiu, t’animem a que continuïs llegint.

Llocs on poder parar a dormir amb autocaravana

Si estàs planejant les teves vacances en autocaravana, has de tenir en compte que, legalment, existeixen diferents zones on poder parar per a passar la nit o descansar una estona:

Dintre d’un municipi o ciutat:

  • Àrees públiques: Hi ha alguns llocs on aparcar en la via pública i inclòs passar la nit, sempre i quan no es despleguin els elements d’acampada. Aquesta opció et permet estar a prop de serveis i comerços, sense que hagis de pagar. Malgrat tot, existeixen algunes zones urbanes en les que no està permès ni una cosa ni l’altra. Per això, et recomanem que consultis les plataformes informatives que t’explicarem a continuació.

  • Àrees privades: Són zones on és possible estacionar l’autocaravana, inclòs, en moltes d’elles, està permès fer una parada més llarga per a dormir. Per altra banda, tens a la teva disposició serveis extra: banys complets, serveis de menjar, punts d’informació, WIFI… Aquests lloc solen ser de pagament i, molts d’ells, compten amb seguretat privada.

A la carretera:

  • Àrees en ruta: Són àrees de servei o zones habilitades on pots estacionar l’autocaravana per a descansar, i es poden trobar a prop de la carretera. Aquests llocs també t’ofereixen serveis extra com els banys, gasolinera, restaurant, entre d’altres.

 Llocs més preparats i amb una llarga llista de comoditats:

  • Càmpings: El que té de bo un càmping és la seva seguretat, a més de tots els serveis que ofereixen en el seu interior, ja sigui botigues d’alimentació, piscina, restaurant, activitat d’oci, connexió a internet… Si vols, no has ni de sortir de la zona.

També volem destacar que, tant en les àrees privades com les de en ruta, inclouen serveis complementaris com el buidatge d’aigües brutes (wc químic), així com el poder disposar d’aigua neta per a poder reomplir l’autocaravana de nou. A més, algunes zones també ofereixen el servei de llum que, amb el cable que t’oferim, pots endollar el vehicle a la corrent per a tenir 220v en els endolls del seu interior. D’aquesta forma, també es recarreguen les bateries de l’habitacle.

Per a obtenir més informació sobre la zona de parada, t’animem a que consultis pàgines com  AreasAC.es.

parar a dormir amb autocaravana
Les nostres autocaravanes

Quines pàgines web pots consultar per a saber on dormir amb autocaravana?

  • AreasAc.es: Portal on pots veure tots els llocs per a estacionar l’autocaravana i les seves característiques, situats en un mapa interactiu, intuïtiu i d’ús senzill.

  • Caramaps.com: T’ofereix informació sobre àrees de servei, càmpings, aparcaments, àrees privades, això com la possibilitat d’establir contacte amb altres viatgers i pregunta’ls-hi opinions.

  • Van Woow: Lloc web que et permet consultar els pobles amb pocs habitants, en els que pots passar la nit. També et proposa diferents activitats per a fer amb la família, especialment pensades per a quan viatgis en autocaravana.

Per acabar de programar el teu viatge, et recomanem que facis una ullada a aquest post anterior, on hi trobaràs les millors apps per a viatjar en autocaravana.

Arriba el moment de llogar l’autocaravana

En Autocaravanes Carreras som especialistes en el lloguer d’autocaravanes de la línia Carado i disposem de diferents models que van de les 2 fins a les 6 places, amb una llarga llista de comoditats, prestacions i components. Si necessites més informació sobre on dormir amb autocaravana o has de fer-nos alguna consulta sobre els nostres serveis complets de lloguer, només has d’enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com o trucar-nos al telèfon 646 714 981 per a realitzar la teva reserva. Ens caracteritzem per a oferir un tracte proper, atent i familiar a tots els nostres clients.

Què necessites?