Fer un viatge pels pobles més bonics de Catalunya en autocaravana és una experiència que hauries de viure, almenys, una vegada a la vida. Per les seves rutes impecables, pels seus preciosos pobles i els paratges naturals que els envolten, és una de les rutes obligades per fer en autocaravana.

Tenint en compte que els pobles més bonics de Catalunya  són molts, en farem una selecció dels que més ens agraden i que, a més a més, són aptes per anar-hi en autocaravana. 

Si vols llogar autocaravanes o buscar inspiració de rutes en altres llocs d’Espanya o Europa, a la nostra web hi trobaràs tota la informació que busques.

Planejant les teves vacances? Consells per llogar autocaravanes

Els pobles més bonics de Catalunya per visitar en autocaravana

Miravet, Tarragona

L’encantador poble de Miravet està situat a la vora del riu Ebre, a la província de Tarragona. És una localitat medieval amb un castell templer al capdamunt. És molt bonica i molt petita, que només té 706 habitants. Una curiositat d’aquest lloc és que es tracta d’un dels pocs pobles que encara conserven l’ofici de terrissaire. 

Es pot pernoctar al pàrquing Castell de Miravet, que disposa d’unes vistes magnífiques. És gratuït, però no té serveis.

els pobles més bonics de Catalunya
els pobles més bonics de Catalunya

Siurana, Tarragona

Siurana és encara més petit que Miravet, aquest poble suma menys de 30 habitants. No obstant això, té un gran encant gràcies a les seves cases situades sobre un penya-segat de roca calcària amb vistes a la vall de Siurana. Això també el converteix en un destí molt popular entre els fanàtics de l’escalada.

Veure la posta de sol des del punt més alt del mirador de Siurana, des d’on es pot observar la seva església de Santa Maria, d’estil romànica, i les restes del castell de Siurana, és una de les activitats que no pots deixar de fer durant el teu pas per Siurana.

Besalú, Girona

Visitar Besalú és fer un viatge a través del temps, ja que és un petit poble medieval amb un nucli antic meravellosament conservat. El famós pont de l’entrada a aquesta localitat medieval és una de les icones de Besalú i no pots passar de llarg sense fer-t’hi una foto.

Per pernoctar allà tens dues opcions: pots fer-ho a l’aparcament que hi ha a l’entrada principal del poble o a la llera del riu.

els pobles més bonics de Catalunya
els pobles més bonics de Catalunya

Costa Brava, Girona

La Costa Brava té alguns dels pobles més bonics de Catalunya que has de visitar sí o sí durant la teva ruta en autocaravana. Begur, Pals i Peratallada són tres dels més caravan-friendly.

A Begur hi trobaràs platges, cales i una gastronomia espectacular que fa delir qualsevol paladar. A més a més, hi ha molts poblets medievals propers que val la pena visitar. Pots pernoctar a la platja Sa Riera, un paratge perdut entre les muntanyes.

Pals és un poblet medieval amb molt encant. Es caracteritza pels seus carrers empedrats i per la seva torre romànica, coneguda com la “torre de les hores”. És possible pernoctar a la platja de Pals, que queda a pocs minuts del centre.

Peratallada és un poble medieval que el 1975 va ser declarat Conjunt Històric-Artístic. Es caracteritza pels seus carrers ben conservats i plens de flors, que en fan un lloc que no podràs deixar de fotografiar. Pots aparcar a la zona habilitada a prop del castell de Peratallada.

Taüll, Vall de Bohí, Lleida

Taüll és un petit poble de poc més de 200 habitants que ha aconseguit convertir-se en una de les joies de Lleida. Està ubicat a la Vall de Boí, el parc nacional d’Aigüestortes.

Per això, és un lloc molt popular entre els amants de la natura. També compta amb dues esglésies del segle XII que van ser declarades patrimoni de la humanitat: les esglésies romàniques de Santa Maria i de Sant Climenç.

els pobles més bonics de Catalunya
els pobles més bonics de Catalunya

La Garrotxa

La Garrotxa és una comarca ubicada a Girona que es troba a poc més d’una hora de la ciutat de Barcelona. Per això, és un dels llocs preferits per molts barcelonins per fer una escapada i gaudir de la natura.

Com que a la Garrotxa s’hi poden visitar molts llocs és una zona ideal per visitar-la en autocaravana. El parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és una de les destinacions preferides de la comarca, a causa de la seva frondosa vegetació que creix en les colades de lava.

El bosc de fagedes, els volcans Croscat, Santa Margarida o Montsacopa, el poblet medieval de Santa Pau i el poble de Castellfollit de la Roca ubicat entre les colades de lava, són alguns dels llocs que no et voldràs perdre.

Coneix els pobles més bonics de Catalunya de la mà d’Autocaravanes Carreras

A Autocaravanes Carreras estem ubicats al centre de Catalunya i per això volem que coneguis els nostres pobles preferits, i quina millor manera que recórrer-los en autocaravana!

Si tens dubtes sobre els nostres diferents tipus d’autocaravanes per viatjar, et pots posar en contacte amb nosaltres per resoldre-les. Per fer-ho, pots omplir el nostre formulari de contacte, enviar un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! 

Contacta amb nosaltres