Viatjar a França en autocaravana pot tractar-se d’una gran idea per tots aquells que es troben a la Península Ibèrica, per la seva proximitat, la bellesa dels seus paisatges i, a més, per ser un dels països més preparats per a aquest tipus de turisme.

Rutes en autocaravana per França

França s’ha convertit en el número 1 del turisme mundial gràcies al seu gran patrimoni turístic. En aquesta ocasió us proposem un viatge pensat per a tots els públics: de la Vall de Loira, seguint la coneguda ruta dels castells de França en autocaravana, fins a Disneyland Paris.

Tot viatge comença en un lloc, i en aquesta ocasió el punt de partida serà Barcelona, ​​traslladant-nos a la zona fronterera de la Jonquera. Catalunya és un dels punts més estratègics per embarcar-se en un viatge d’aquestes característiques i destinació, ja que es troba molt a prop de la frontera de país. Podent utilitzar el nostre servei de lloguer d’autocaravanes. A més, en aquest recorregut en concret hi ha moltes àrees habilitades per a autocaravanes i un gran nombre de pàrquings, així com l’ampli pàrquing per autocaravanes a Eurodisney.

Ruta de los castillos de Francia en autocaravana

Un cop a la Jonquera us aconsellem agafar l’A-9 fins Béziers, més tard l’A-75 fins a Clermont-Ferrand i, finalment, l’A-71 fins Theillay. A partir d’aquí podreu agafar la carretera D675 que us donarà accés a Vineuil, localitat situada a la riba sud del riu Loira, ja en la meitat oriental de la Vall.

Des de Vineuil, a través de l’A-10, arribareu a París. Per accedir a Disneyland Paris, o també conegut com a Eurodisney, haureu de buscar l’A4, i seguir en sentit oest, direcció a l’aeroport Metz-Nancy, ja que el parc està a l’altre costat de la ciutat. Hi ha de prendre la sortida número 14, la qual us connectarà amb la carretera D344P que és la que us conduirà fins al parc.

El nostre catàleg d’autocaravanes

França en autocaravana: La Vall de Loira

L’any 2000, una part del territori de la Vall de Loira va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, des de Sully-sur-Loire (Loiret) fins Chalonnes-sur-Loire (Anjou). Aquest lloc es considera un dels llocs imprescindibles per visitar, per la seva naturalesa i patrimoni històric i artístic, alguns han arribat a posar-ho a la mateixa alçada de monuments com ara l’estàtua de la Llibertat de Nova York o la Gran Muralla Xina.

Aquest territori és famós pels seus majestuosos castells, així com les seves emblemàtiques ciutats i pobles troglodites. Els castells de la Loira són símbols del Renaixement i del Segle de les Llums (XVIII). Existeixen més de 200 castells al voltant de la vall, alguns dels més reconeguts, considerant-los joies arquitectòniques, són els castells de Chambord, Chenonceau i l’Abadia Real de Fontevraud. Per aquest motiu la ruta dels castells de França en autocaravana és una de les més famoses i concorregudes.

França en autocaravana: Disneyland Paris

Disneyland Paris està molt ben preparat per anar a autocaravana. El complex turístic es troba a uns 25 km de la capital francesa.

Viatjar a Eurodisney en autocaravana et permetrà reduir les despeses en l’allotjament, així com estalviar en restaurants. A més, podreu gaudir de l’avantatge d’estar dins del complex i despreocupar-vos del transport per anar i tornar cada dia a parc i gaudir dels focs artificials des de la comoditat del vostre vehicle.

Com ja hem comentat anteriorment, trobareu un ampli pàrquing per autocaravanes a Eurodisney. Aquest es troba a la banda del pàrquing de vehicles. El preu de l’aparcament ronda entre els 20 euros i els 30 euros, segons la temporada turística a la qual us trobeu. En el preu s’inclou l’accés als lavabos, les dutxes, preses d’aigua, desguàs d’aigües i seguretat 24 hores.

Parking para autocaravanas en Eurodisney

Per accedir a l‘aparcament d’autocaravanes a Eurodisney cal passar per les taquilles. El pàrquing s’obre a les 8 del matí, si arribéssiu a la nit i el pàrquing estigués tancat, no us preocupeu, podreu aparcar el vehicle al voral de la part dreta de l’entrada, de fet, és habitual trobar alguna altra autocaravana a la mateixa situació i esperar fins a l’endemà, quan tornin a obrir les taquilles.

I vam arribar a la fi del viatge ‘pensat per als més petits i els grans! No deixeu de visitar el nostre blog on podreu descobrir diferents rutes en autocaravana per França i altres llocs plens d’història i paisatges espectaculars.

Si necessiteu més informació sobre els nostres serveis de lloguer d’autocaravanes, els preus, les prestacions dels vehicles o servei de pàrquing, us animem a omplir el formulari de contacte que trobareu disponible a la nostra pàgina web ‘estarem encantats d’ajudar-vos! ¿Llestos per l’aventura?

Fer la reserva