Les furgonetes Camper porten molts anys guanyant adeptes de manera exponencial

Això és així. En la societat actual existeix un creixent interès i afició per la filosofia i l’estil de vida Campervan Life. Tot gira entorn d’una furgoneta, juntament amb les ganes de viatjar i compartir bons moments dels usuaris, que les converteixen en autèntiques obres d’art. Parlem de furgonetes de mida compacta, a les quals se’ls pot afegir una llarga llista de complements per a aconseguir que siguin habitatges sobre rodes amb totes les comoditats que et passin pel cap: seients, taula, armaris, llit, frigorífic, cuina, aigüera, dutxa, maleter, electricitat… El seu èxit resideix en la seva practicitat, perquè ofereixen un alt grau de llibertat als usuaris, permetent-los relacionar-se d’una forma molt directa amb l’entorn i la naturalesa, gaudeixen d’una conducció fàcil, són vehicles lleugers i permeten viatjar sense haver de preocupar-se per res si un no vol.

Quina furgoneta Camper et podem oferir des de Autocaravanes Carreras?

Si parlem de les furgonetes Camper, és la nostra obligació mostrar-te totes les característiques de la Carado Vlow 600. El nou model compta amb una llarga llista de característiques que l’han convertit en tota una referència dins del sector:

  • Armaris tallats en línia recta per a una major sensació d’altura i profunditat.
  • Claraboia Midi-Heki, amb la qual s’obté moltíssima llum natural.
  • Disposa de dos focus led de baix consum a l’interior.
  • Taula central per a quatre persones.
  • Àmplia cuina amb fogons i espai per a multitud d’utensilis diferents.
  • Bany amb dutxa i rentamans.
  • Calefacció central per afrontar les nits més fredes.
  • 2 llits posteriors disposats transversalment.
  • Motor Fiat Ducato 2.3 Mjet de 140 CV.

Furgonetas Camper Blow 600 Com pots comprovar, estaràs millor que a casa teva i no hauràs de preocupar-te per res que no sigui gaudir del viatge i de la companyia. Pot ser que, per això, aquest tipus de vehicles i aquest estil de vida estan guanyant adeptes a marxes forçades amb el pas del temps.

Realitza la teva reserva des de la web i sense moltes complicacions

És molt senzill. Només has d’omplir el formulari de contacte que trobaràs en aquesta web o trucar-nos per telèfon al 93 778 82 08. Recorda que has de ser major de 25 anys i disposar d’una antiguitat de més de dos anys com a conductor. Ens caracteritzem per oferir un tracte pròxim, familiar i professional a tots els nostres clients, perquè considerem que aquest és el major valor de la nostra marca. Dit això… Comencem ja amb la teva reserva?

Fes la teva reserva!