Tinguis o no tinguis fills, les escapades en parella són un temps de regal per descobrir llocs nous i gaudir de moments de bona qualitat amb persones especials. Llogar autocaravanes per a parelles és una manera de desconnectar uns dies d’una forma econòmica i segura.

Compartim la teva passió pel caravaning i per això en Autocaravanes Carreres volem oferir-te vehicles segurs i versàtils perquè la teva experiència sigui súper positiva i plena de bons records. Si ets dels afortunats que a més, pots allargar el cap de setmana un parell de dies, ¡una autocaravana per a dos és el que necessites!

En aquest article volem explicar-te les bondats i avantatges de dues de les autocaravanes per a parelles que et poden funcionar: la Vlow600 i la Carado V132.

Alquilar autocaravanas para parejas

Amb les nostres autocaravanes és com si lloguessis una casa minimalista en rodes, amb tots els espais estrictament calculats perquè res destorbi i puguis gaudir d’amplitud dins el vehicle.

Les autocaravanes per a parelles disposen de llits i espai de descans suficient per si algú decideix acompanyar-vos en l’últim moment.

Contacta’ns per a més informació personalitzada

Llogar autocaravanes per a parelles amb la VLOW 600: un hotel sobre rodes

La VLOW 600

La VLOW 600 és còmoda i versàtil ideal per a qualsevol tipus de ruta: muntanya, platja o si prefereixes, per descobrir noves ciutats.

La VLOW 600 ha estat dissenyada específicament perquè tinguis la percepció que hi ha molt espai. Per això els armaris de dalt estan tallats en línia recta perquè tinguis la sensació d’altura i profunditat. L’autocaravana té molta llum natural gràcies a la claraboya midi-Heiki, una sala amb tele i amb quatre espais per seure. A més, els seients es poden convertir en un llit adicional. També compta amb una cuina molt ben equipada per preparar qualsevol tipus de menjars, amb una nevera de 90 litres, un llit de matrimoni, bany i dutxa.

Lloga la VLOW 600

Prefereixes una autocaravana més clàssica? Et presentem la Carado V132!

Carado V132

Amb un perfilat clàssic i molt confortable, la Carado V132 és una autocaravana per a dos i fins a quatre persones.

A Autocaravanes Carreras la recomanem sobretot per a les primeres experiències en el caravaning ja sigui en parella o en família. És una caravana amb una nevera de 113 litres, amb garatge per a bicicletes, amb un saló central gran i televisió. La dutxa i el bany són un espai que es complementa per donar totes les comoditats d’higiene.

Lloga la CARADO V132

En el nostre Canal de YouTube pots veure com són les autocaravanes per fora i per dins perquè entenguis millor com són.

Totes les nostres autocaravanes estan dotades amb calefacció centralitzada per nits fredes, un equip multimèdia, GPS i càmera millor visibilitat a l’hora de fer marxa enrere.

Resol els teus dubtes amb el nostre personal

Decideix-te a llogar autocaravanes per a parelles i crea moments únics!

Gaudeix de la natura i d’unes mini vacances de desconnexió amb la flexibilitat que et dóna una autocaravana per a dos. Tens espai i comoditat amb totes les garanties de seguretat i qualitat dels vehicles. Pots escriure’ns per correu per a més informació info@autocaravanescarreras.com o trucar-nos al 93 778 82 08 o al 646.714.981.

Llogar una autocaravana ara