Trucs i consells per llogar una furgoneta camperitzada per viatjar

Estàs pensant en llogar una furgoneta camperitzada i no saps què has de tenir en compte? Des d’Autocaravanes Carreras posem a la teva plena disposició la nostra experiència en el sector per ajudar-te a escollir la millor furgoneta perquè gaudeixis al màxim de les teves vacances.

Cada cop són més les persones que decideixen llogar una furgoneta camperitzada per desplaçar-se durant les seves vacances. Escollir quina d’elles serà la teva companya de viatge no és senzill, ja que aquestes furgonetes tenen unes dimensions més reduïdes que les autocaravanes. És per això que realitzar una correcta gestió de l’espai és fonamental.

Pren nota de tots els detalls que Autocaravanes Carreras et recomana perquè tinguis en compte per escollir la teva camper per a les properes vacances.

Més d’una dècada d’experiència
llogar furgoneta camperitzada

Els imprescindibles per llogar una furgoneta camperitzada

llogar furgoneta camperitzada
Furgonetes camper

Arran de la pandèmia de la COVID-19 cada vegada són més les persones que es posen en contacte amb nosaltres per llogar una furgoneta camperitzada per a les seves vacances. A Autocaravanes Carreras tenim diverses campers per donar resposta a les diferents peticions que tenen els nostres clients. Segons quines siguin les necessitats els oferim una furgoneta o altra. No és el mateix viatjar en parella o viatjar amb un petit grup d’amics, ja que cada situació requereix un espai diferent.

Un cop han llogat la furgoneta els donem un consell d’or: han de ser minimalistes amb allò que carreguen a la furgoneta. Moltes persones, quan preparen l’equipatge per a les vacances carreguen una infinitat de coses que després no fan servir. Quan es lloga una furgoneta camperitzada l’espai de què es disposa és limitat, per tant,  sempre recomanem dur el que és imprescindible i evitar innecessaris. Ah, i una altra cosa: no us oblideu de guardar un raconet per dur menjar o guardar aquell menjar que aneu comprant durant el viatge.

Amb llogar la furgoneta no n’hi ha prou: acostuma-t’hi abans de començar el viatge

Quan els clients surten de les nostres instal·lacions amb la seva furgoneta camperitzada ideal els recomanem que practiquin una mica amb ella abans de començar el viatge. Conduir una camper no és el mateix que conduir un cotxe. A Autocaravanes Carreras ens encarreguem d’entregar-los la furgoneta en condicions òptimes: amb totes les revisions al dia i tot en perfecte estat.

I què vol dir practicar amb la furgoneta? En primer lloc, has de conèixer on està cada cosa: com encendre l’aire condicionat, com posar en marxa la calefacció, com s’activa l’aigua calenta o on està la roda de recanvi, entre moltes altres coses.

En segon lloc, s’aconsella conduir una mica la furgoneta per adaptar-se als seus temps de resposta davant de qualsevol situació que pugui esdevenir a la carretera: frenar, accelerar, haver-se d’aturar, etc.

llogar furgoneta camperitzada

Si tens a mà un lloc on practicar l’aparcament, aprofita’l sense dubtar-ho ni un segon. Les dimensions de la furgoneta camperitzada són més grans que les d’un cotxe i pot ser que això suposi un repte a l’hora d’aparcar. Sobretot, intenta aparcar sempre amb la part davantera de la furgoneta mirant cap a la sortida. I per què s’ha de fer d’aquesta manera? Doncs perquè així és més fàcil arrencar i sortir de manera ràpida davant qualsevol imprevist que pugui sorgir.

Avantatges de llogar una furgoneta camperitzada

Si decideixes llogar una furgoneta camperitzada potser és perquè ja coneixes els múltiples avantatges que ofereix. Si no les coneixes, no et preocupis perquè te les descobrim a continuació:

  • Llogar una camper és molt més econòmic que viatjar amb altres mitjans de transport combinat amb allotjaments diversos.

  • Pots anar adaptant el teu viatge segons les teves necessitats. Et permet viatjar sense pressions i amb un grau de flexibilitat major del que tindries si viatgessis amb avió, tren o autobús. Si ets un amant de la improvisació, llogar una furgoneta camperitzada és just el que necessites.

  • Et permet descobrir els productes i la gastronomia locals a un preu  molt assequible. El fet de poder cuinar a la furgoneta et permet anar comprant productes frescos durant el viatge i anar cuinant sobre la marxa, sense malbaratar res i menjant cada dia el que et vingui de gust.

Lloga la teva furgoneta camperitzada a Autocaravanes Carreras

Ja t’hem convençut que llogar una furgoneta camperitzada és la millor opció per a les teves properes vacances? Si la resposta és sí, t’animem a contactar amb nosaltres perquè puguem ajudar-te a escollir la camper ideal per a tu i el teu viatge. Ens pots escriure un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com o si ho prefereixes, ens pots trucar al 93 778 82 08. Ens encantarà ajudar-te a fer que les teves vacances siguin genials!