Es mudarà en breu i està pensant a llogar una furgoneta sense conductor?

Llavors li interessarà saber que el lloguer de furgonetes sense conductor és una altra de les especialitats d’Autocaravanes Carreras. A la nostra web trobarà tant furgonetes de càrrega com furgonetes especials de nou places, perquè triï segons les seves necessitats. Llogar una furgoneta sense conductor En aquest post volem mostrar-li alguns trucs perquè realitzar una mudança resulti una cosa senzilla, ràpida i econòmica, estalviant-li maldecaps i preocupacions innecessàries.

Mudar-se no és un camí de roses. Sol ser tota una aventura!

Llogar una de les nostres furgonetes especials per a la càrrega i el transport li pot facilitar molt la vida. D’altra banda, li aconsellem tres o quatre tasques amb les quals optimitzarà al màxim la mudança. Llogar una furgoneta sense conductor

1-Desfaci’s de tot el que consideri innecessari per a la seva nova casa

Les nostres furgonetes són molt àmplies i prendre la desició de lllogar-ne li serà molt rendible quan arribi el moment de fer el trasllat. De totes maneres, ha de considerar desfer-se de tot el que ja no li sigui necessari, per tal d’estalviar espai de càrrega i temps a parts iguals. Llogar una furgoneta sense conductor

2-Utilitzi bosses d’escombraries per a la roba i tot el que sigui tou

Llogar una furgoneta sense conductor Les cortines, els edredons o la roba són coses que engruixen molt i nosaltres sempre aconsellem utilitzar bosses d’escombraries resistents, que li permetran aprofitar els buits lliures de la furgoneta sense cap problema. Al mateix temps, les bosses plenes protegiran els mobles i altres objectes dels cops durant el trajecte.

3-Optimitzi el temps i no buidi els calaixos dels mobles sempre que sigui possible

Llogar una furgoneta sense conductor Pensi que, si pot assegurar els calaixos dels armaris, taules o escriptoris sense haver de buidar-los, s’estalviarà un munt de temps i espai. Necessitarà menys caixes i, en el cas que el moble pesi molt, sempre pot treure els calaixos sencers amb tots els objectes dins, protegits i ordenats degudament.

4-Si ha de pintar o s’ha de fer obres, faci-ho sempre abans d’emplenar-la amb les seves coses

4 trucs per a fer una mudança ràpida i sense complicacions 3 Si té pensat pintar la seva nova casa, canviar les rajoles del terra o fer obres a la cuina, sempre es millor fer-lo abans de realitzar el trasllat. Li serà molt més còmode, ràpid, segur i net.

Necessita llogar una furgoneta sense conductor?

Llogar una furgoneta sense conductorA Autocaravanes Carreras li posem molt fàcil. Li llogarem per dies i sense complicacions. Recordi que ha de ser major de 25 anys i comptar amb una antiguitat com a conductor de més de 2 anys. Si necessita més informació, només ha de posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que trobarà a la web o trucant per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’assessorar-lo en tot el que faci falta!