Curiositats d’aquest petit país veí que et sorprendran

 lloguer d'autocaravanesFont:Juan Enrique Gilardi /Flikr

En aquest post volem compartir amb tu algunes curiositats d’aquest petit país veí que resulten d’allò més interessants. A Autocaravanes Carreras som una empresa dedicada al lloguer d’autocaravanes i creiem que, si estàs pensant a anar a esquiar a Andorra la Vella durant aquest hivern, tot el que et comptarem a continuació podria ser del teu grat.

Dades interessants d’aquesta petita vall situada al cor dels Pirineus

Un país petit però amb dos caps d’estat

Les màximes autoritats del país són el bisbe d’Urgell, Joan Enric Vives Sicília, i el president francès, Emmanuel Macron, en representació de Regne d’Espanya i la República Francesa.

És un estat que no ha participat en cap guerra en tota la història

Aquest estat pirinenc mai ha entrat en una guerra i ni tan sols té exèrcit. És curiós i cal esmentar que és un dels països més segurs i tranquils de tot el planeta.

El seu parlament és dels més antics del continent

Té el parlament més petit i un dels més antics d’Europa, sent instaurat en 1419. Té 42 membres triats a mig fer entre la circumscripció parroquial i la nacional. Fins al 2011 es trobava en un edifici històric anomenat La Casa de la Vall.

El català és la seva llengua oficial

Estem davant l’únic país del món que té per llengua pròpia i oficial el català. És la llengua materna de més del 70% de la població.

Lloguer d’autocaravanes: reclams turístics que, de ben segur, t’interessaran

alquiler de autocarvanasFont: Rota Alternativa/Unsplash

Un lloc perfecte per a la pràctica de l’esquí

És un país amb multitud d’estacions d’esquí, on et trobaràs amb més de 250 Km esquiables i tot tipus de serveis i instal·lacions per a gaudir d’aquest esport tan popular.

T’agradaria practicar el submarinisme sota el gel?

Aquest és un dels pocs llocs del planeta on es pot fer submarinisme sota el gel, en llacs gelats i situats a més de 2000 metres d’altitud.

El camp de golf situat a major altitud de tot el continent

Grandvalira Golf Soldeu  és el seu nom i gaudeix de nou forats, oferint la possibilitat de practicar aquest esport a més de 2250 m d’altitud. Una autèntica passada!

El lloc ideal per a realitzar les teves compres més barates

És un lloc perfecte per a anar de compres a preus reduïts, en comparació amb Espanya o França. Es paguen menys impostos i els productes de consum són molt més barats: perfums, tabac, electrònica, informàtica, aliments, roba, alcohol… Des de Autocaravanes Carreras creiem que és un enclavament idoni per a llogar una autocaravana i visitar-lo durant l’hivern, aprofitar per a gaudir de la naturalesa, les activitats d’oci i els esports de muntanya. No t’animes? Per a més informació contacta amb nosaltres

Contacte