Qualsevol excusa és bona per viatjar gràcies al lloguer d’autocaravanes per a parelles. Ja sigui per a les vacances d’estiu, en festes nadalenques, ponts de tardor o de primavera; el lloguer d’una autocaravana sempre és una bona opció per provar experiències noves. A més, pot convertir-se en una elecció segura abans de decidir-vos a la compra d’un vehicle propi per viatjar tots dos.

Si t’estàs plantejant el lloguer d’autocaravanes per gaudir-la amb la teva parella, segurament busques un vehicle que sigui segur, còmode i a un preu competitiu. A A. Carreras volem fer-te més fàcil l’elecció, per això comptem amb algunes autocaravanes que són ideals per a dos.

lloguer autocaravanes per a parelles
Més informació personalitzada

Per què considerar el lloguer d’autocaravanes per a parelles?

Si bé algunes raons poden semblar d’allò més òbvies, volem explicar-te per què hauries de considerar el lloguer d’autocaravanes per a parelles.

  • Autonomia constant. Tindràs una casa sobre rodes, amb tot el que necessites sense que hagis de pagar hostals, apartaments o restaurants innecessaris. Això pot marcar la diferència en el pressupost del teu viatge i estalviar-te bastants diners.

  • Guanyes independència. Serà més fàcil decidir on anar, però és que a més el lloguer d’autocaravanes per a parelles normalment implica un vehicle menys llarg en comparació a d’altres, el que els fa més fàcils de mobilitzar i d’aparcar.

  • Més intimitat en més espai. L’autocaravana només per a dues persones et permet tenir més espai i més intimitat amb l’altra persona.

Lloguer autocaravana Carado V132

La Carado V132 pot ser una bona elecció en el lloguer d’autocaravanes per a parelles

lloguer autocaravanes per a parelles

La Carado V132 funciona molt bé per a viatgers novells, encara que els veterans també la considerem pels nostres viatges. Es pot conduir bé i tot just arriba als 6 metres, el que la fa fàcil de controlar i d’aparcar. Podria fer la sensació que és més petita en comparació a altres vehicles com la Carado T447 o la Carado A464. Doncs no és tan així,  gràcies al saló central gran on compartir menjars, jocs, reflexions i el llit gran de matrimoni de darrere.

Segurament estàs pensant en el lloguer d’autocaravanes per a parelles perquè us agrada viatjar i viure experiències. Doncs saps què? L’autocaravana també té un garatge per a les bicicletes per si us animeu a fer petites rutes.

Volem destacar alguns dels avantatges de l’autocaravana perquè puguis valorar si encaixa amb les teves prioritats a l’hora de llogar.

En el nostre Canal de Youtube et mostrem com és per dins

  • Bany complet. Inclou la dutxa i rentamans.

  • Saló central molt ampli per estar si fa fred, plou o simplement per si voleu estar una estona dins.

  • Calefacció centralitzada per evitar els graus sota zero d’hivern o les nits fredes.

  • Cuina àmplia per tenir total autonomia. Està molt ben equipada i té una nevera de 113 litres.

  • L’interior és molt lluminós. Hi ha claraboies que deixen entrar la llum natural a part de les finestres i tots tenen mosquiteres per filtrar insectes i enfosquidors per preservar la intimitat.

Aposta pel lloguer d’autocaravanes per a parelles a l’hivern i a l’estiu

Sigui per viatjar a l’hivern o a l’estiu, per anar a la muntanya o a la platja; el lloguer d’autocaravanes pot ser per diversos dies o setmanes. A A.Carreras ens adaptem a les circumstàncies dels viatgers per posar-ho tot el més fàcil possible. Això sí, per poder llogar, recorda que has de ser major de 25 anys i tenir dos anys d’antiguitat del carnet de conduir. Pots escriure’ns o trucar-nos sense cap compromís al correu electrònic info@autocaravanescarreras.com o trucant al +34 93 778 82 08 o al +34 646 714 981.