Autocaravanes Carreras posa a la seva disposició els models més moderns a més d’un servei de pàrquing totalment gratuït per deixar el teu cotxe. Fes-hi una ullada!

Estàs buscant una empresa de lloguer d’autocaravanes a Sabadell, Terrassa, Manresa o Barcelona? T’interessarà saber que Autocaravanes Carreras posa al teu abast una gran varietat de models diferents, que van des de la línia Camper, més senzilla i econòmica, fins als models més clàssics i luxosos, com alguns dels models de la gamma Carado de Fiat. A més, disposem d’un servei sense cost perquè puguis deixar el cotxe a les nostres instal·lacions i gaudeixis del teu viatge D’aquesta manera, quan consideris el lloguer d’autocaravanes a Sabadell o a qualsevol de les nostres altres seus, pots fer-ho sabent que el teu cotxe estarà segur i que ningú t’haurà de venir a buscar, sinó que podràs tornar amb el teu cotxe.

LLoga una autocaravana per al teu viatge

Lloguer d’autocaravanes a Sabadell: Els nous models del 2019 de la Carado V337 y A361

Lloguer d'autocaravanes Sabadell

La Fiat Carado V337

Ens complau dir que som l’única empresa de lloguer d’autocaravanes a Barcelona que disposa en el seu catàleg d’aquest model tan particular. La Fiat Carado V337 se situa a cavall entre la línia Camper i les autocaravanes perfilades de tota la vida. És un model de dimensions reduïdes, gaudeix d’una gran maniobrabilitat i no renúncies en cap cas a les comoditats que t’ofereixen els models més luxosos.

Al canal de YouTube pots veure millor com és la Fiat Carado V337 per l’interior i per fora

Disposa de dos llits bessons a la part posterior, amb la possibilitat de convertir-los en un gran llit de matrimoni. Les butaques giratòries de la cabina acaben configurant el saló i la zona de la cuina està equipada amb tres fogons, aigüera i nevera amb congelador separat. També disposa d’un gran garatge, bany complet o calefacció de gas Truma Combi 6. Resulta ideal per a sortides en parella!

Lloguer d’autocaravanes Sabadell: CARADO V337

Lloguer d’autocaravanes a Sabadell: La Fiat Carado A361

Aquesta és una altra de les novetats d’Autocaravanes Carreras per a aquest estiu i la joia de la corona. La Carado A361, una majestuosa autocaravana caputxina que permet viatjar  fins a sis persones al seu interior, però és de dimensions molt compactes.

Disposa d’un garatge amb diferents configuracions, saló central de doble bancada, dutxa amb mampares separada del bany i un llit de matrimoni de grans dimensions situada a sobre de la cabina.

D’altra banda, la seva cuina és àmplia i et permetrà cuinar les millors receptes. A la part del darrere trobaràs dues lliteres més. Els dos llocs restants s’obtenen convertint la taula central en un altre llit. Un autèntic palau!

També t’interessa saber que gaudeix del sistema de calefacció de gas Truma Combi 6, ideal per a llocs de muntanya o interior, on pot fer fred fins i tot a l’estiu.

Lloguer d'autocaravanes Sabadell

Al video pots veure millor com és la Carado A361 per fora i per dins. 

Lloguer d’autocaravanes Sabadell: CARADO A361

Decideix-te pel lloguer d’autocaravanes a Sabadell amb la tranquil·litat que et cuidem el teu cotxe.

Comptem amb models nous i segurs perquè visquis moments increïbles, però també volem ampliar els nostres serveis. Som els únics que disposem d’un servei de pàrquing perquè puguis deixar el teu cotxe! Sabem que la logística de portar el cotxe fins al lloc d’autocaravanes o deixar-lo aparcat durant molt de temps, pot complica-te una mica la vida. Per això tenim unes instal·lacions on pots aparcar de forma gratuïta i amb la seguretat que estarà ben cuidat.

Contactar amb Autovaravanes Carreras

Vols saber més sobre el lloguer d’autocaravanes a Sabadell?

Si necessites més informació sobre el lloguer d’autocaravanes  a Sabadell només t’has de posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d’aquesta web o trucant al  telèfon al 93 778 82 08. També pots escriure al correu electrònic info@autocaravanescarreras.com Estarem encantats de coneixe’t!

Què necessites?