Rutes i viatges en autocaravana: els nuclis històrics del cor de Catalunya

En aquesta sèrie de posts sobre rutes del nostre país que portem publicant fa ja algun temps, des de Autocaravanes Carreras no podíem oblidar-nos de la Catalunya Central. Les seves històriques i meravelloses localitzacions, com el monestir de Montserrat o la seva particular capital, Manresa, són una parada obligada si estàs pensant realitzar una escapada en autocaravana pel cor de Catalunya. Manresa és una ciutat plena de vida i cultura, amb una gastronomia envejable, molta identitat i història entre els seus carrers, i moltíssimes coses per a visitar. Si tens pensat el lloguer autocaravanes cataluña en dates pròximes, pot ser que t’interessi tot el que t’expliquem a continuació.

montserrat amb el lloguer autocaravanes catalunya

Font: Wikipedia

Aquest és un monestir fundat per Oliva, abat de Ripoll i bisbe de Vic en l’any 1025. És una abadia situada en la muntanya de Montserrat, a la comarca del Bages, i que considerem que no t’ho pots perdre. Un lloc de peregrinació que rep milers de visitants cada any, que venen a veure a la Verge de la Moreneta, patrona de Catalunya, coneguda per ser una verge de pell morena i fosca. És un centre cultura històric de referència i una parada obligatòria per a qualsevol turista que desitgi impregnar-se i conèixer la cultura catalana en profunditat. Es pot arribar en autocaravana o aparcar-la en el Monistrol de Montserrat i agafar el funicular, on gaudiràs d’unes vistes que et quedaran gravades en la retina per sempre.  

 

lloguer autocaravanes catalunya

Ciutats com Manresa tenen molt a oferir-te amb el lloguer autocaravanes Catalunya

seu manresa lloguer autocaravanes cataluña

Manresa és la capital del Bages i de la Catalunya Central, una ciutat amb un patrimoni històric enorme i envejable, on podràs visitar la seva impressionant catedral gòtica del segle XVI; la cova de Sant Ignasi de Loiola, un lloc de pelegrinatge de gran interès cultural i que rep moltíssimes visites; o el Museu de la Tècnica, situat en el monumental i conegut edifici anomenat “dels dipòsits vells”.

Tot això acompanyat d’excel·lents restaurants on podràs omplir l’estómac i conèixer de primera mà la cuina tradicional catalana i els seus plats més representatius. Per a enllestir, també podràs visitar la seva universitat o el centre històric i passar així un dia d’allò més interessant. T’hi apuntes?

 Lloguer autocaravanes Catalunya amb Autocaravanes Carreras

Pensa en totes les rutes que pots fer amb el lloguer autocaravanes catalunya. Els nostres vehicles estan equipats amb tots els accessoris imprescindibles per dur a terme aquesta aventura que t’hem proposat per la Catalunya Central.

Vols viure aquesta aventura?