Descobreix alguns dels molts avantatges del lloguer de furgonetes camper

Arriba l’hivern, i amb ell, el fred i la neu. Ja comença una nova temporada pels amants de l’esquí o el snowboarding i des d’Autocaravanes Carreras volem proposar-te un pla que et temptarà. Estem convençuts que no tindràs un no per resposta. Es tracta d’una opció poc habitual però molt divertida per anar-te’n de cap de setmana, gaudir de la neu i desconnectar de la teva rutina diària. La nostra proposta és el lloguer de furgonetes camper amb totes les comoditats que et passin pel cap i per menys diners del que t’imagines!

Contacta amb nosaltres i t’explicarem de quins models de furgonetes camper disposem perquè ens diguis quina vols que formi part de la teva propera aventura.

Garantia d’Autocaravanes Carreras
lloguer de furgonetes Camper

Lloguer furgonetes camper: què és una Camper?

lloguer de furgonetes Camper
Lloguer furgonetes camper

Si la proposta que et fem des d’Autocaravanes Carreras t’ha agafat per sorpresa i no tens ni idea de què és una camper, te’n fem cinc cèntims. Una camper és una furgoneta que ha sigut transformada en una llar amb totes les comoditats. Una tendència que va agafant embranzida i que s’ha popularitzat moltíssim durant aquests últims anys, sobretot arran de la COVID-19. Fins i tot, s’ha arribat a crear tot un moviment cultural al seu entorn.

La veritat és que aquest tipus de vehicle resulta ideal per a realitzar rutes i anar-se’n de vacances amb els amics o amb la família, gràcies a les seves prestacions. Us envairà un sentiment de llibertat que no es pot descriure amb paraules, simplement s’ha de viure en primera persona.

Avantatges del lloguer de furgonetes camper

A causa de la seva mida, la furgoneta Camper és un vehicle de conducció bastant senzilla i reduïdes dimensions, que et permetrà desplaçar-te per tot el territori sense problemes. No només és ideal per a realitzar turisme de muntanya o anar de càmping, sinó que et permetrà fer-ho d’una forma tant còmoda com econòmica.

Consumeix menys combustible que una autocaravana, raó per la qual, si ets un amant del Caravaning amb poc pressupost, sense cap mena de dubte, aquest és el teu vehicle. Com que les camper solen cabre en qualsevol plaça d’aparcament especial durant les teves vacances, donant-te la possibilitat de destinar els diners en altres coses més interessants i divertides.

Les furgonetes camper que Autocaravanes Carreras t’ofereix disposen de múltiples opcions que garantiran la teva comoditat i benestar durant tot el viatge.

La nostra camper estrella és la Road Car R600. Un vehicle dissenyat per oferir totes les comoditats d’una autocaravana d’última generació, però sense ser-ho, en format compacte i a un preu més econòmic.

Dins el sector de les campers, la Road Car R600 va ser el model més venut el 2017. Amb els seus 6 metres de longitud s’ha aconseguit un vehicle de gran mobilitat, amb una taula central, un llit de matrimoni en la part posterior i un bany amb dutxa.

Per als dies de més fred, compta amb un sistema de calefacció central, per a estar calent i confortable, sigui quina sigui la temperatura exterior. També disposem d’una zona de cuina equipada amb dos fogons, nevera amb congelador integrat i una àmplia zona on cuinar els teus millors plats i receptes. 

lloguer de furgonetes Camper

A més, les nostres furgonetes tenen mosquiteres i un sistema que permet enfosquir totes les finestres, així com claraboies, fent possible que dins del vehicle comptis amb el grau d’intimitat que desitgis a cada moment.

Consells bàsics si és el teu primer lloguer de furgonetes camper

Si t’estrenes viatjant en camper, aquests consells segur que et seran d’allò més útils:

  • Tingues sempre una llanterna a la furgoneta. Et serà de gran ajuda si has de sortir de la camper a la nit.

  • Decideix en quin espai de la furgoneta deixareu el calçat en entrar. Així eviteu embrutar l’interior més del compte.

  • Porta una farmaciola de primers auxilis a damunt. No saps mai què pot passar.

  • Si tens pensat fer un viatge llarg, no t’oblidis de carregar quelcom per entretenir-te abans de sortir de casa.

  • Descansa després de dues hores de conducció. Atura el vehicle uns minuts i estira les cames.

  • Si és possible, comparteix la conducció amb el copilot i feu torns.

Reserva la teva camper amb Autocaravanes Carreras ara!

Afanya’t a llogar la teva furgoneta camper amb Autocaravanes Carreras i posa fil a l’agulla al teu proper viatge! Contacta amb nosaltres i t’assessorarem amb tot allò que et convingui perquè el viatge sigui tot un èxit. Ens pots trobar trucant al 93 778 82 08 o escrivint-nos a info@autocaravanescarreras.com.