El lloguer de furgoneta Fiat Ducato és la solució

Si estàs buscant un vehicle per treballar, hauries de considerar l’opció del lloguer d’una furgoneta Fiat Ducato.

En el dia a dia, poden tenir lloc una infinitat de situacions o circumstàncies en les quals sigui completament imprescindible comptar amb una furgoneta: un trasllat o mudança, l’organització d’un esdeveniment, treballs de reformes i rehabilitacions, entre molts d’altres.

Pot ser que tinguis alguna d’aquestes necessitats i no disposis de cap vehicle o furgoneta que tingui un maleter prou ampli per poder carregar tot el que necessites amb la finalitat de resoldre-ho amb pocs viatges. Si aquesta és la teva situació, a Autocaravanes Carreres et podem ajudar. Tenim a la teva plena disposició diversos models de furgonetes perquè els puguis llogar un dia, dos o els que necessitis. Ja veus que a Autocaravanes Carreras tenim molt més que autocaravanes per anar-te’n de viatge.

Les nostres autocaravanes
lloguer furgoneta Fiat Ducato

Lloguer furgoneta Fiat Ducato: atributs i característiques

A Autocaravanes Carreras pots llogar una furgoneta Fiat Ducato per transportar material de manera fàcil i sense cap mena de problema. Els diferents models de furgonetes que tenim són de màxima practicitat. Així, aconseguim que els nostres clients se sentin còmodes conduint-les i fent-les servir. 

lloguer furgoneta Fiat Ducato

La furgoneta Fiat Ducato és ideal per transportar objectes i per a tasques de càrrega i descàrrega en qualsevol mena de nucli urbà. És un model de furgoneta especial que compta amb una part de darrere molt gran i el seu motor té 130 CV de potència. Aquesta part té una capacitat de 12 metres cúbics. T’imagines la quantitat de material que podries carregar-hi?

Aquesta furgoneta mesura 1,92 metres d’alçada i 3,6 metres de profunditat. Ha estat dissenyada especialment per poder treballar a gust amb ella, de manera còmoda i evitant al màxim els possibles riscos. 

A la cabina davantera hi ha espai per a tres persones, cosa que facilita enormement que puguis endur-te companyia perquè et puguin ajudar a carregar i descarregar la furgoneta.

Tot sobre Autocaravanes Carreras

Altres models de furgoneta que et podem oferir

Si necessites una furgoneta per viatjar o desplaçar-te en companyia de família o amics, a Autocaravanes Carreras et podem oferir el model Fiat Scudo. En aquesta furgoneta poden viatjar còmodament fins a nou persones. I per si no n’hi hagués prou, tenen espai de sobres perquè puguis portar l’equipatge necessari sense haver d’escollir què us emporteu i què no per falta de lloc.

La Fiat Scudo és un model compacte, que ofereix una conducció lleugera i àgil, molt semblant a la d’un monovolum. També compta amb respatllers individuals reclinables perquè cada un dels passatgers els pugui col·locar en la posició que els resulti més còmoda.

Lloga la teva furgoneta Fiat Ducato a Autocaravanes Carreras

Si després de llegir aquest article i descobrir quines són les prestacions dels models de furgonetes que et podem oferir, estàs interessat a llogar-ne una, el següent pas és contactar amb nosaltres. 

Et pots posar en contacte amb Autocaravanes Carreras trucant al 93 778 82 08 o, si ho prefereixes, omple el formulari que trobaràs a la nostra web o escriu-nos a  info@autocaravanescarreras.com. Tindrem la teva furgoneta disponible de seguida perquè puguis fer-la servir per al que vulguis.

Quina furgoneta necessites?
lloguer furgoneta Fiat Ducato