4 apps per a viatjar amb autocaravana que no pots perdre’t de cap de les maneres

millors apps per a viatjar amb autocaravana

En aquest post et volem mostrar cinc apps imprescindibles per a viatjar amb autocaravana. És ben cert, que les noves tecnologies han vingut per a quedar-se, i en els temps que corren, disposar d’aquestes aplicacions especials per a autocaravana farà que el teu viatge sigui molt més senzill, còmode i reconfortant.

Millors apps per a viatjar amb autocaravana

Autocaravanas: En Ruta, esbrina on pots parar, estacionar o pernoctar, en menys d’un minut.

La primera que volem destacar és Autocaravanas: En Ruta, una app dissenyada per a trobar fàcilment totes les àrees de servei al teu voltant. Sabràs al moment en quins llocs pots estacionar o pernoctar a Espanya, així com en 17 països més de la Unió Europea. Amb una interfície senzilla i de molt bon maneig, aquesta app es convertirà en la teva millor aliada. T’ho assegurem!

millors apps per a viatjar en autocaravana

Gasolineras de España: una app que et pot salvar la vida en més d’una ocasió

Per a seguir amb aquesta llista de les millors apps per a viatjar amb autocaravana, t’aconsellem que et descarreguis Gasolineras de España, perquè permet consultar les gasolineres i les estacions de servei de tot el país, amb excel·lents filtres per preu, distància, tipus de combustible… És estupenda i una gran companya de viatge!

millors apps per a viatjar en autocaravana

Waze: l’app per a saber com està el trànsit en una gran part dels països del món

Així és. Waze, amb una de les comunitats d’usuaris més grans del món, resulta imprescindible per a tot viatger que no vulgui trobar-se amb un embús. Estem davant una app de trànsit i navegació, que gaudeix d’una enorme base de dades a informació de l’estat del trànsit, en una llarga llista de països del món, i en temps real. Podràs consultar les zones amb més o menys fluïdesa i agafar sempre la ruta més ràpida, evitar accidents i aprofitar el teu viatge al màxim.

millors apps per a viatjar en autocaravana

Avisador de Radares: l’última de la llista de les millors apps per a viatjar en autocaravana

L’ Avisador de radares és una app dissenyada per a identificar tots els radars fixos, camuflats o mòbils, que et trobis pel camí. Gaudeix d’una interfície d’usuari atractiva, fàcil d’utilitzar i molt intuïtiva. A més, compta amb una base de dades en temps real, on podràs consultar les ubicacions dels radars, límits de velocitat… Jo no m’oblidaria de descarregar aquesta app!

No hemos hablado de Google Maps, pues todas nuestras autocaravanas vienen con un sistema GPS instalado. Por otro lado, seguiremos informándote de todas las novedades y aplicaciones para autocaravanas en futuros posts. ¡No te los pierdas!

Llogar autocaravana