Si no saps on anar en autocaravana a l’hivern, Autocaravanes Carreras t’ho posa fàcil

Si vols saber on anar en autocaravana a l’hivern amb nens, des d’Autocaravanes Carreras t’expliquem algunes de les infinites rutes que existeixen a Espanya i a la resta d’Europa, que són ideals per compartir amb els més petits de la família.

En aquest article, compartirem amb tu algunes idees de rutes perquè puguis fer-les amb els nens a l’hivern. I per si no fos prou, també t’expliquem alguns consells bàsics perquè, més que un viatge, sigui una aventura inoblidable.

On anar en autocaravana a l’hivern amb nens: els 3 destins recomanats

Costa del Sol: l’opció ideal si busques escapar del fred hivernal

La Costa del Sol no és només un destí que es pugui visitar durant l’estiu. Contràriament, les temperatures són moderades de l’hivern, la converteixen en un lloc ideal per recórrer a l’hivern amb nens. Des de senderisme, fins a turisme per petits poblets com Torremolinos i Benalmádena, aquests destins ofereixen un ampli ventall de possibilitats, ideals per satisfer tots els gustos. 

Pirineus Catalans: una combinació perfecta de petits pobles i neu

Els Pirineus Catalans són una excel·lent opció per a les famílies que resideixen a Barcelona i voltants, i que busquen un destí proper per emprendre la seva aventura en autocaravana. A banda de conèixer els petits poblets plens d’història que s’amaguen entre les muntanyes, als Pirineus Catalans hi ha centres d’esquí, com Vallter i la Molina, que et permetran passar un dia d’allò més divertit a la neu. 

on anar en autocaravana a l'hivern
Ruta pels pobles més bonics de Catalunya en autocaravana

Parc nacional de Monfragüe: naturalesa en estat pur

Aquest parc nacional, que va ser el primer espai protegit d’Extremadura, es troba al centre de la província de Càceres. No només és un gran lloc per veure aus, sinó que també és un espai natural amb paisatges i una vegetació extraordinària. Per això, és un lloc ideal perquè els nens puguin connectar amb la natura, i no hi ha millor manera que fer-ho en autocaravana. 

Consells per viatjar en autocaravana durant l’hivern a Espanya

Lluny de ser un maldecap més gros que els viatges en cotxe amb nens, viatjar en autocaravana té molts avantatges. Bàsicament, perquè permet aturar-se lliurement cada vegada que necessitin descansar una mica i, fins i tot, comptar amb una cuina en qualsevol lloc per preparar el seu menjar preferit quan sigui l’hora de menjar. 

on anar en autocaravana a l'hivern
  • Busca el vehicle adequat.

  • Mira’t amb antelació els llocs d’acampada i assegura’t que comptin amb electricitat i altres serveis útils.

  • Explica’ls les particularitats del vehicle: així sabran, per exemple, que mentre el vehicle està en ruta, no es poden aixecar i caminar pel seu interior.

  • Tingues menjar a mà, en cas que les hores de menjar us enxampin al mig de la ruta.

  • Intenta mantenir la seva rutina tant com es pugui: sobretot, els horaris de dormir a la nit i la migdiada.

  • Porta les seves joguines preferides i intenta evitar els aparells electrònics. Les autocaravanes d’Autocaravanes Carreras compten amb un garatge enorme perquè hi càpiguen totes les joguines que vulguin els infants.

  • Planeja activitats per fer en cas de pluja: pots endur-te contes per llegir en família o jocs de cartes.

Les millors autocaravanes per a famílies nombroses

A Autocaravanes Carreras disposem d’una gran varietat d’opcions d’autocaravanes que són perfectes per a famílies nombroses. D’aquesta manera, aconseguiràs tota la comoditat que busques per poder gaudir al màxim de la teva propera aventura. 

A més a més, tingues en compte que, amb l’objectiu de mantenir el confort fins i tot els dies més freds de l’hivern, els models que recomanem a continuació estan equipats amb un sistema de calefacció a tota l’autocaravana. 

Carado A464: grans dimensions i comoditat inigualable

El model d’autocaravana Carado A464 és un dels més escollits per les famílies amb més de dues criatures, ja que disposa de 6 llocs per dormir. Compta amb dos llits de matrimoni, un d’ells sobre la cabina i un altre a la part posterior, en posició transversal. Les altres dues places s’obtenen de convertir la taula central en un altre llit. 

Una de les característiques essencials que converteixen aquest model en el més recomanat per a les famílies nombroses, és que compta amb un garatge amb les dimensions més generoses de tots els vehicles que integren la nostra flota. D’aquesta manera, podràs guardar-hi des d’esquís fins a joguines de tota mena, sense que això suposi cap molèstia per a la circulació dins l’habitacle. 

on anar en autocaravana a l'hivern
on anar en autocaravana a l'hivern

Carado A361: un model compacte i espaiós

Amb una llargada inferior als set metres, l’autocaravana Carado A361 permet que viatgin còmodament entre 4 i 6 persones. La seva cuina és ampla i espaiosa i permet preparar els plats preferits dels teus nens, així no trobaran a faltar el menjar de casa. 

A més a més, com també passa amb el model anterior, compta amb un bany complet, amb rentamans i una dutxa amb mampares separada del lavabo, que és ideal per poder banyar els nens còmodament. 

Més informació sobre la Carado A361

Fes la teva reserva i comença a planificar la teva propera aventura

Si tens dubtes sobre els viatges en autocaravana o sobre els models disponibles a Autocaravanes Carreras, et convidem a contactar amb el nostre equip comercial. Pots fer-ho, sense compromís, al número de telèfon 646714981. També pots enviar-nos un correu electrònic a 

info@autocaravanescarreras.com, o omplir el formulari de la nostra web, i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible. Fes la teva reserva i posa rumb a la teva aventura en autocaravana! 

Fes la teva reserva