Escull una autocaravana i posa rumb a la teva excursió nadalenca

A aquestes alçades d’any, qui més, qui menys, ja està pensant en les vacances nadalenques. El que els sol passar a moltes persones és que es desperten tard i quan comencen a buscar on poden anar o on es poden allotjar, els resulta molt complicat, ja que gairebé tot està ple o bé a uns preus estratosfèrics. Si t’has sentit identificat llegint això és que potser t’ha passat. Però això no implica que hagis de renunciar a una excursió nadalenca espectacular. A Autocaravanes Carreras tenim la solució: tenim una àmplia flota de campers, caputxines i perfilades perquè puguis escollir on passar Nadal en autocaravana.

Si tu i els teus heu escollit aquestes festes  per estrenar-vos en això del caravanning, heu de tenir en compte alguns consells per llogar autocaravanes.

on passar Nadal en autocaravana

Des d’Autocaravanes Carreras també podem ajudar-vos a escollir el model que més s’ajusta a les necessitats dels viatgers amb qui compartiràs aventura. I no només això, sinó que ens assegurem que l’autocaravana que escullis estigui en perfectes condicions, amb totes les revisions al dia i sense que això et costi ni un cèntim.

Més sobre Autocaravanes Carreras

Destins on passar Nadal en autocaravana a Espanya

Un cop hagis llogat una de les nostres campers, és el moment d’escollir on passaras Nadal en autocaravana.  Des d’Autocaravanas Carreras, volem compartir amb tu algunes de les destinacions que van escollir els nostres clients els anys anteriors que potser et poden interessar.

on passar Nadal en autocaravana
  • Si sou amants de l’esquí i us moriu de ganes de carregar els esquís, les botes i els guants al maleter de l’autocaravana, heu de contemplar l’opció d’anar a esquiar a Sierra Nevada. Després d’esquiar, podeu descobrir la màgia de Granada, meravellar-vos amb la seva bellesa arquitectònica vestida de Nadal, visitar el mercat nadalenc de Bib-Rambla i passejar-vos per algun dels seus “tablaos” flamencs.

  • Si preferiu cremar els torrons fent excursions en bicicleta o senderisme, el vostre lloc ideal on passar Nadal en autocaravana  és Osca. En aquesta zona considerada la Porta dels Pirineus, podreu gaudir d’uns magnífics paisatges d’hivern i de la natura més genuïna. No us preocupeu per les bicicletes o material esportiu que us vulgueu endur, el podreu carregar sense cap mena de problema a l’autocaravana. A posteriori de les excursions, us convidem a gaudir dels mercats nadalencs.

on passar Nadal en autocaravana
on passar Nadal en autocaravana
  • Si us agrada el postureig a les xarxes socials, no desaprofiteu l’oportunitat de celebrar les campanades a la Porta del Sol a Madrid. Gaudir d’aquesta gran ciutat plena de vida, cultura i història és sempre una bona elecció. En aquestes dates, però, no us oblideu de visitar el mercat nadalenc de la Plaça Major i de la Fira d’Artesania de Plaça Espanya.

Quina autocaravana esculls?

On passar Nadal en autocaravana a prop de casa

Si el que vols és fer una petita excursió sense allunyar-te massa de casa per poder ser-hi els dies clau, no et preocupis: també tenim opcions de rutes per a tu. A Autocaravanes Carreras no només ens dediquem al lloguer d’autocaravanes a Barcelona i província, sinó que ens apassiona viatjar pel nostre país i coneixem els llocs més bonics per gaudir d’un Nadal ple de màgia.

Passa Nadal veient pessebres i mercats nadalencs

En moltes ciutats i poblets és tradició muntar pessebres d’allò més bonics en llocs públics quan arriba Nadal. Escullis la ruta que escolliu, segur que podeu visitar més d’un pessebre i no només això, sinó que el mapa està ple de mercats nadalencs on els reis i el Pare Noel poden aprofitar per acabar de fer les seves compres d’última hora.

Aquest any, en un petit poble del Berguedà que es diu Gironella, estrenen un mercat nadalenc molt especial: dura des de principis de desembre fins a reis. En aquest mercat es podrà gaudir de molta artesania, decoració i productes d’alimentació. A més a més, en aquest poble hi trobareu una zona d’autocaravanes acabada d’estrenar.

Nadal blanc practicant esquí

Si ets de les persones que espera ansiosament que arribi el cap de setmana per poder agafar els esquís i anar-se’n a les pistes: carrega’ls a l’autocaravana i esquia tres, quadre o cinc dies. A Catalunya disposem de diverses pistes d’esquí magnífiques: el Port del Comte, la Molina, Masella, Boí Taüll, Vaquèira… Ja tens més clar on passar Nadal en autocaravana esquiant?

Se t’acudeix una millor opció on passar Nadal en autocaravana?

No t’ho pensis més i reserva ja la teva autocaravana. Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 778 82 08 o bé escrivint-nos a info@autocaravanescarreras.com. Estarem encantats de posar el nostre granet de sorra perquè el teu Nadal sigui perfecte.

Vull la meva autocaravana!