Aparcaments, rutes i activitats imprescindibles per a la teva propera aventura en família a Andorra

Si tens pensat escapar-te uns dies al que es coneix com el “País dels Pirineus”, fer-ho en autocaravana és una magnífica opció. Sobretot, si viatjaràs en família i has de disposar de certa flexibilitat per adaptar-te en tot moment als petits de casa. A Autocaravanes Carreras disposem de diversos models de caravana CARADO, ideals per viatjar amb nens i tots els abillaments necessaris per viatjar en família i pernoctar a Andorra en autocaravana  i gaudir de les teves vacances al màxim.

Descobrir Andorra en autocaravana et permetrà endur-te tot el que vulguis o creguis que podràs necessitar durant els dies que seràs fora. Nosaltres t’oferim unes autocaravanes perfectament equipades amb tots els estris de cuina i equipaments diversos perquè no te n’hagis de preocupar.

I per què Andorra és una bona opció com a destí? Doncs perquè és un país que està ben comunicat amb la península i amb França i les carreteres interiors també estan en molt bones condicions. Si esculls pernoctar a Andorra en autocaravana el cost de dormir serà zero.

Un altre avantatge és que el gasoil i la gasolina són més barats a Andorra i aprovisionar de combustible la teva autocaravana serà molt menys costós que si ho fessis a casa. I per si no fos prou, al país dels Pirineus hi trobaràs una infinitat de supermercats on podràs comprar tot el que necessiteu i segurament a un preu també més baix, ja que l’IVA allà és del 4,5%.

Tot són avantatges, així que no ho pensis més i lloga una de les nostres autocaravanes per aventurar-te a descobrir i pernoctar a Andorra en autocaravana. 

pernoctar en andorra en autocarava
Diga’ns quants sou i et direm quina autocaravana és la teva

On pernoctar a Andorra en autocaravana

Si t’apassiona conduir, les carreteres d’Andorra, farcides de corbes i canvis de rasant, són ideals per gaudir conduint. Les nostres autocaravanes estan perfectament preparades perquè puguis conduir amb plena tranquil·litat vagis on vagis. Estan al dia de totes les revisions mecàniques corresponents i equipades amb tot el necessari per solucionar qualsevol imprevist que pugui ocórrer.

A continuació, et deixem una llista d’aparcaments per pernoctar a Andorra en autocaravana perquè no t’hagis de preocupar de buscar-los:

pernoctar en andorra en autocarava
  • Càmping Valira a Andorra la Vella

  • Pàrquing la Borda de Torres a la Massana

  • Àrea d’Autocaravanes River a Sant Julià de Lòria

  • Càmping Santa Creu a Canillo

  • Grau Roig a Encamp

  • L’estació d’esquí d’Ordino també té pàrquing per a autocaravanes

  • Àrea d’Acollida d’Autocaravanes a Escaldes-Engordany

  • Pàrquing el Tarter al Tarter

  • Feixes del Rabato a Sant Julià de Lòria

  • Pàrquing Andorra al Pas de la Casa

  • Funicamp a Encamp

  • Càmping Casal a Canillo

  • Càmping Font de Ferrosins a Canillo

  • Aparcament de Terres Primeres Alt a Encamp

Com pots veure, tens opcions per pernoctar a Andorra en autocaravana a tot el país.

Troba la teva autocaravana ideal

Els imprescindibles de la teva estada a Andorra

pernoctar a andorra en autocaravana

Quan prepares la teva escapada en família a Andorra amb una de les nostres autocaravanes podràs endur-te tot el que desitgis. Els nostres models CARADO són fantàstics per viatjar en família, ja que tenen espai suficient per a 4 i fins a 6 persones.

A més, tenen un maleter enorme perquè puguis carregar bicicletes, cotxets per a nens, motxilles d’excursió, maletes i la llarga llista de joguines que els petits voldran endur-se de vacances.

Si has decidit fer una ruta per Andorra en autocaravana, molt probablement voldràs fer excursions, rutes en bicicleta o senderisme. O si t’escapes a Andorra a l’hivern, potser voldràs aprofitar per esquiar a Gran Valira o a Vallnord i amb les nostres autocaravanes podràs portar de casa la teva equipació per esquiar.

Així t’estalvies el lloguer del material i el cost que això té. Ja veus que anar de vacances en autocaravana és sinònim d’estalvi!

Els amants de la natura i les aventures no poden marxar d’Andorra sense trepitjar Naturlandia, un parc d’activitats de muntanya amb propostes per a tota la família: excursions en buggie o en tot-terreny, parc d’aventures i el Tubotronc. El Tubotronc és el tobogant més llarg d’Europa, supera els cinc quilòmetres de longitud i està al mig del bosc.

A més, a Naturlandia podràs aparcar la teva autocaravana sense cap problema i fins i tot podràs passar la nit allà mentre gaudeixes de la tranquil·litat d’estar envoltat de natura. Si esteu de sort i no està ennuvolat, fins i tot podreu gaudir del cel estrellar. Se t’acudeix una idea millor per pernoctar a Andorra en autocaravana?

pernoctar a andorra en autocaravana
pernoctar a andorra en autocaravana

Voleu gaudir d’unes vistes de postal per triomfar a les xarxes fent postureig en família? Doncs ves amb la teva autocaravana fins a l’estació d’Ordino i aparca-hi. Aquesta estació és el punt de partida d’una infinitat de rutes de senderisme i una d’elles et condueix fins al Circ de Tristania, format per tres llacs que estan coberts de neu fins que arriba l’estiu.

Un altre lloc que has de visitar és el poblet de Pal, té un encant molt singular. Els més petits quedaran abduïts per la màgia del lloc i també és un magnífic escenari per fer una de les fotografies oficials de les vacances familiars de la teva visita a Andorra. 

Després de recórrer el país de dalt a baix amb la teva autocaravana, de pedalejar amb les bicicletes per descobrir els racons més bonics i gaudir de la natura en família, què et sembla una mica de desconnexió i relax?

No pots marxar sense passar per Caldea, un centre termal situat a Escaldes-Engordany. Visitar-lo és una opció magnífica per carregar piles enmig de la teva estada a Andorra i una altra  és anar-hi l’últim dia per tornar a casa com nou. 

Viatjar a Andorra en una de les nostres autocaravanes també et permetrà poder comprar tranquil als múltiples supermercats i botigues que hi ha. El “shopping” és un altre dels atractius d’aquest país i pots fer-ho sense patir perquè el maleter de les nostres caravanes és gran i no tindràs problemes d’espai.

Si vols que des d’Autocaravanes Carreras et donem un cop de mà per escollir la millor opció per pernoctar a Andorra en autocaravana. Posem tota la nostra experiència a la teva disposició perquè la teva escapada sigui perfecta. Contacta amb nosaltres a info@autocaravanescarreras.com o a 93 778 82 08 i t’ajudarem encantats! 

Et volem ajudar