Descobreix quin dels nostres models de furgonetes o autocaravanes pot acompanyar-te en aquesta aventura.

Si estàs pensant en fer una ruta pels Pirineus en autocaravana, en aquest post trobaràs diverses propostes de viatge ideals per a tu i la teva família. I no només això, sinó que a Autocaravanes Carreras disposem d’una gran varietat de furgonetes i autocaravanes per llogar la que més s’ajusti a les teves necessitats.

Tenim furgonetes ideals per viatjar en parella o en mode aventurer, també autocaravanes per viatjar amb els amics de forma còmoda. I si el teu viatge serà en família, fes una ullada als nostres models d’autocaravana Carado: són genials per descobrir els Pirineus en autocaravana amb nens.

Tots els models d’autocaravanes que t’oferim compten amb una cuina i un bany perfectament equipats amb allò necessari per al teu viatge. A més, disposen d’un espai d’emmagatzematge prou gran perquè puguis portar-te tot el que vulguis.

Que ja sabem que quan es viatja en família i amb nens cal portar mil coses a sobre. Estem convençuts que a Autocaravanes Carreras trobaràs el vehicle ideal perquè la teva ruta sigui un èxit!

pirineos en autocaravana
Les nostres caravanes

Les nostres autocaravanes més populars:

Ja has decidit que les teves vacances seran una ruta pels Pirineus amb autocaravana, i ara què?

Un cop ja has triat els Pirineus com a destinació de la teva ruta en autocaravana, has de seleccionar amb quin model d’autocaravana viatjaràs. A Autocaravanes Carreras t’ajudarem a escollir i, a més, la deixarem llesta perquè tu només hagis de preocupar-te de triar quina ruta vols fer.

Viatjar pels Pirineus en autocaravana ofereix moltes possibilitats: pots recórrer fins a 430 km i viatjar des del mar Cantàbric fins al mar Mediterrani.

Pots triar si prefereixes centrar-te a conèixer a fons una part del Pirineu o si prefereixes recórrer-lo d’un extrem a l’altre per veure els seus matisos i peculiaritats. Una de les avantatges de descobrir els Pirineus en autocaravana és que podràs anar adaptant el viatge segons les teves necessitats de forma còmoda i econòmica.

pirineos en autocaravana

Ruta pels Pirineus amb autocaravana: el Pirineu Verd

La nostra ruta pel Pirineu Verd t’endinsa en la bellesa única del Pirineu més occidental, on els imponents pics de la serralada es troben amb el mar Cantàbric i la zona atlàntica. Aquest viatge ofereix paisatges espectaculars, una rica cultura i una variada gastronomia local.

Començaràs la teva aventura a Hondarribia, una localitat costanera plena d’encant amb les seves cases de pescadors colorides i una fortalesa medieval. No deixis de passejar pel seu casc antic i provar els seus famosos “pinxos” en un dels seus molts bars.

Continua cap a Sant Joan Peu de Port, una antiga ciutat fortificada situada a la regió francesa de Baixa Navarra. És famosa per ser un dels punts de partida del Camí de Sant Jaume. Mentre hi siguis, assegura’t d’explorar els estrets carrers empedrats i la impressionant Ciutadella.

La teva propera parada és Isaba, un idíl·lic poble al Vall de Roncal a Navarra. Isaba és conegut per les seves cases de pedra i fusta, l’Església de Sant Ciprià i la seva deliciosa gastronomia, incloent-hi el formatge Roncal.

La darrera parada en aquesta ruta és Eugi, un petit poble envoltat per la bellesa natural de la Selva d’Irati. No et pots anar sense provar la seva famosa caça i bolets, i si t’agrada l’excursionisme, hi ha moltes rutes que et portaran a través de la impressionant selva.

Al llarg d’aquest viatge, tindràs l’oportunitat de comprar productes locals i degustar la gastronomia de cada poble, des de peixos i marisc fresc a la costa fins a saborosos formatges i embotits a l’interior. I tot això mentre gaudeixes de la comoditat i llibertat que et proporciona viatjar en autocaravana.

Ruta pels Pirineus amb autocaravana: el cor del Pirineu

Al cor dels Pirineus, on es troben els cims més alts d’aquesta majestuosa serralada, us espera una aventura inoblidable. Aquesta ruta és un somni fet realitat pels amants del senderisme, les rutes BTT i les excursions per la muntanya. Viatjar amb autocaravana et permet gaudir d’aquest paradís natural amb tota la comoditat i flexibilitat que necessites.

El teu viatge comença a Jaca, coneguda com la “Perla del Pirineu”. Aquesta ciutat històrica és famosa per la catedral, un dels exemples més antics de l’art romànic a Espanya, i per la fortalesa pentagonal coneguda com la Ciutadella. Si us agrada l’esport a l’aire lliure, Jaca i els voltants ofereixen una àmplia varietat d’activitats, des de senderisme i ciclisme fins a esquí i escalada.

pirineos en autocaravana

A continuació, et dirigiràs a Aínsa, una pintoresca localitat que ha estat declarada conjunt historicoartístic pel seu conservat nucli medieval. No us perdeu el vostre castell, l’església de Santa Maria i la Plaça Major. Aprofita també per degustar la rica gastronomia del Sobrarbe, amb plats com les molles del pastor i el ternasc.

Benasc serà la teva següent parada, enclavat a l’espectacular Parc Natural Posets-Maladeta. Aquí trobareu una gran quantitat de rutes de senderisme que us portaran a descobrir llacs de muntanya, glaceres i els cims més alts dels Pirineus. També podeu visitar el centre històric de Benasc, amb els seus encantadors carrers estrets i cases de pedra.

Finalment, arribaràs a Saint-Lary, al costat francès dels Pirineus. Aquest poble de muntanya és una destinació popular per als amants dels esports d’hivern, però també ofereix belles rutes de senderisme a l’estiu. Et recomanem que visitis el seu mercat local per tastar formatges, embotits i altres productes de la regió.

Viatjar amb autocaravana et permet gaudir de tot allò que el cor dels Pirineus té per oferir, amb la flexibilitat d’adaptar el viatge al teu ritme. A les nostres autocaravanes, tens tot l’espai que necessites per portar amb tu les motxilles, bicicletes i equip esportiu, garantint una experiència còmoda i convenient.

pirineos en autocaravana

Ruta pels Pirineus amb autocaravana: el Pirineu Oriental

Descobreix el Pirineu Oriental amb el nostre itinerari per Catalunya en autocaravana, que t’endurà des de les precioses costes de la Costa Brava fins als acollidors pobles de muntanya al cor dels Pirineus. Ideal per a aquells que gaudeixen de paisatges variats, una rica història i cultura medieval.

Inicia el teu viatge al Cap de Creus a la Costa Brava, la punta més a l’est d’Espanya, coneguda pels seus escarpats penya-segats, les seves aigües cristal·lines i els seus pintorescos pobles de pescadors. No perdis l’oportunitat d’explorar el parc natural que envolta l’àrea, un autèntic paradís per als amants de la natura.

Endinsa’t al cor de Catalunya cap a la Garrotxa, una regió d’una bellesa impressionant amb el seu Parc Natural de la Zona Volcànica, el més gran de la península ibèrica. Aquí pots caminar per antics fluxos de lava i boscos frondosos, i descobrir els encantadors pobles medievals que salpiquen el paisatge.

Continua el teu viatge a través de la regió del Ripollès, on podràs visitar la històrica ciutat de Ripoll, coneguda com la cuna de Catalunya. Des d’allà, continua cap a la Cerdanya, una bella regió de muntanya amb impressionants vistes panoràmiques i oportunitats per a activitats a l’aire lliure.

La teva següent parada és l’Alt Urgell, on t’espera l’encantadora ciutat de la Seu d’Urgell. A Vielha, a la Vall d’Aran, trobaràs una combinació de cultura catalana i aranesa, amb una vibrant escena gastronòmica i una bella arquitectura.

Des de la Vall d’Aran, la ruta et porta a França, passant pel pintoresc poble de Saint-Girons i Ax-les-Thermes, conegut pels seus banys termals. Finalment, arribes a la Catalunya Nord a Perpinyà, una ciutat amb una rica història i una vibrant barreja de cultures francesa i catalana.

Viatjar en autocaravana et permet gaudir de tot el que el Pirineu Oriental té per oferir al teu ritme, amb la flexibilitat d’adaptar el teu viatge segons els teus desitjos. Submergeix-te en la rica cultura i història de la regió, explora els seus impressionants paisatges naturals i descobreix els encantadors pobles de muntanya que fan d’aquesta ruta un viatge realment únic.

Ruta pels Pirineus amb autocaravana: transpirinenca

Aquesta és lopció més diversa i recorre el Pirineu de punta a punta. Si la voleu fer, heu de tenir en compte que està prohibit estacionar l’autocaravana i pernoctar als Parcs i Espais Naturals.

Al llarg del recorregut hi ha disposats diversos aparcaments per a autocaravanes per fer-te la teva aventura més senzilla.

A continuació, compartim amb tu alguns dels pàrquings d’autocaravanes on podeu pernoctar:

  • Besalú (la Garrotxa). Estacionament d’autocaravanes gratuït.

  • Ripoll (Ripollès). Aquí també pots pernoctar de forma gratuïta.

  • La Seu d’Urgell (Alt Urgell). Estacionar a aquesta localitat té un cost de 2€/dia.

  • Aínsa (Osca). Estacionament gratuït.

  • Biescas (Osca). Al càmping Gavin d’aquesta localitat hi ha una zona habilitada per a autocaravanes.

  • Pamplona (Navarra). A la ciutat hi ha un espai per estacionar que té un cost de 10€/dia.

pirineos en autocaravana

Només ocupa’t de gaudir de les teves vacances als Pirineus amb autocaravana

A Autocaravanes Carreras portem més d’una dècada dedicant-nos al lloguer d’autocaravanes i coneixem de primera mà tot allò que necessites saber perquè no tinguis cap contratemps durant el teu viatge als Pirineus amb autocaravana. Per a més informació, no dubtis a contactar amb nosaltres. Truca’ns al 93 778 82 08 o escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com!

Contacta amb nosaltres