Quins requisits cal complir per poder llogar una furgoneta?

Qui més, qui menys s’ha trobat en la situació d’haver de llogar una furgoneta i en aquest precís moment l’aclaparen un mar de dubtes. Quan costa llogar una furgoneta per un dia? Quins requisits cal complir per poder llogar una furgoneta? Quins tipus de furgonetes hi ha? Quina és la més adequada pel que jo necessito?

Si alguna d’aquestes preguntes t’està rondant pel cap, dedica uns minuts a llegir aquest article d’Autocaravanes Carreras en el qual intentem resoldre totes aquestes qüestions. La nostra trajectòria en el sector ens permet conèixer sobradament quins són els dubtes més freqüents i també ens permet recomanar quin tipus de furgoneta és més adequada per allò que necessites.

Quins som?

Podem llogar-te furgonetes per a tot allò que vulguis

A Autocaravanes Carreras no només ens dediquem al lloguer d’autocaravanes i furgonetes camperitzades, sinó que també oferim als nostres clients la possibilitat del lloguer de furgonetes per treballar. Si necessites una furgoneta per a un trasllat, una mudança o durant uns quants dies per desplaçar-te amb tot el que necessites, deixa de donar-hi voltes: estàs al lloc adequat.

Més enllà de preguntar-te quan cost llogar una furgoneta per un dia, has de pensar en tots els avantatges que comporta llogar-la. No t’has de preocupar de posar-la a punt perquè tot estigui llest el dia en qüestió, d’això ens n’encarreguem nosaltres. Tampoc has de carregar amb la despesa fixa que suposa tenir una furgoneta en propietat: només pagaràs pels dies que la facis servir. Si durant l’ús de la furgoneta sorgís alguna disfunció que no et permetés treballar o fer-la servir amb normalitat, ens encarreguem de canviar-te-la tan aviat com es pugui. Ja ho veus, són tot avantatges.

Descobreixi les nostres furgonetes
quant costa llogar una furgoneta per un dia

Quins models de furgonetes et podem llogar a Autocaravanes Carreras?

A Autocaravanes Carreras tenim furgonetes multiplaça que són ideals per a viatges en família o amics i també furgonetes per al transport de materials. Ambdós models són garantia de confort i practicitat. Volem que et sentis còmode anant d’excursió en família, però també si estàs treballant.

La nostra Fiat Ducato: ideal per treballar

quant costa llogar una furgoneta per un dia

Si el que necessites és una furgoneta per treballar, sense cap mena de dubte et recomanem llogar la furgoneta Fiat Ducato. És el model ideal per al transport de materials. Es tracta d’una furgoneta dissenyada especialment per a això, ja que compta amb una part de darrere àmplia perquè hi puguis carregar tot allò que vulguis i molt més. Amb la Fiat Ducato t’estalviaràs molts viatges “perquè no hi cabia tot en un de sol”.

La part de darrere de la Fiat Ducato medeix 1,92 metres d’alt, 1,80 metres d’ample i 3,60 metres de profunditat. Té una capacitat de 12 metres cúbics i la seva cabina està habilitada perquè hi viatgin tres persones de manera segura i còmoda.

Més sobre aquesta furgoneta

La nostra Fiat Scudo: ideal per a excursions familiars

Anar-se’n d’excursió o de vacances és una cosa que sempre ve de gust i fa il·lusió. No obstant això, quan s’és un grup de més de quatre viatgers gestionar la logística de transport pot ser una mica complicat. Per això, des d’Autocaravanes Carreras et volem presentar les nostres Fiat Scudo: les furgonetes ideals per viatjar en família.

Aquestes furgonetes són un vehicle compacte de fàcil conducció que compten amb una estructura interna molt semblant a les dels monovolums. Tenen seients reclinables, compten amb aire condicionat i respatllers individuals. Són de 9 places.

Vols saber-ne més d’aquest model?
quant costa llogar una furgoneta per un dia

Amb quins requisits cal complir per poder llogar una furgoneta?

Els requisits amb els quals cal complir si vols llogar una de les nostres furgonetes són molt però que molt senzills. En primer lloc, has de tenir més de 25 anys. En segon lloc, has de comptar amb més de dos anys d’experiència com a conductor, és a dir, que no considerem l’opció de llogar aquesta mena de vehicles a conductors novells ni que tinguin més de 25 anys. Una altra cosa que has de tenir en compte és que si llogues una de les nostres furgonetes està totalment prohibit fumar dins el vehicle.

Ja saps quina de les nostres furgonetes vols llogar?

quant costa llogar una furgoneta per un dia

Si vols fer efectiva la reserva de la teva furgoneta a Autocaravanes Carreras no ho dubtis i contacta amb nosaltres ara mateix. Pots trucar-nos al 93 778 82 08 o escriure’ns a info@autocaravanescarreras.com . La teva satisfacció és el nostre principal objectiu!

Tenim la teva furgoneta ideal