Per què el sector de les autocaravanes ha crescut tant durant els últims anys?

quedades autocaravanes

Optar per viatjar en autocaravana és una cosa que aquesta de moda i es molt divertit. És triar la llibertat total i una altra forma molt diferent de gaudir de les teves vacances. Resulta la forma perfecta de conèixer grans llocs i bonics paisatges, allunyar-te dels convencionals recorreguts turístics i descobrir una altra manera de viatjar totalment diferent.

Tens un pressupost ajustat? No t’agrada anar a menjar a restaurants tots els dies? No t’agrada dependre del rellotge? Tots aquests problemes desapareixen viatjant amb una de les nostres autocaravanes, sense haver de renunciar mai a les comoditats que ofereixen els hotels convencionals. Sobra esmentar que si tens fills, resulta la forma perfecta que descobreixin entorns naturals, realitzin divertidíssimes excursions i coneguin una mica millor el món que els envolta.

Les 4 grans quedades d’autocaravanes per a aquest 2020

Des de la cooperativa sense ànim de lucre Van Woow”, que es dedica a la dinamització social i econòmica dels pobles de menys de 500 habitants, han organitzat aquestes quedades per a fomentar la dinamització social i econòmica a través del turisme itinerant d’autocaravanes i campers.

Les 4 quedades per a autocaravanes més importants d’aquest 2020 tindran lloc a:

  • Lleó (Santa Colomba de Somoza): el 18 y 19 de abril

  • Catalunya: del 8 al 10 de maig (Localització per definir)

  • Ciudad Real: de l’1 al 3 de maig

  • Màlaga: del 10 al 12 d’octubre

quedades autocaravanes

Aquestes “Kedades Woow” duren dues nits i tres dies, ja sigui en autocaravana, Camper o botiga, amb una llarga llista d’activitats amb les quals t’ho passaràs en gran. En elles et trobaràs mercats de productors locals, música en directe, un sopar especial el dissabte a la nit… i tot això contribuint a una causa social que, en el fons, és el més important.

Ecovaning: una nueva iniciativa de Aseicar, la asociación española de la industria y el comercio del Caravaning

Els amants del Caravaning solen tenir una forta consciència mediambiental i un gran respecte per la naturalesa i l’entorn. Partint d’aquesta premissa, Aseicar ha llançat la iniciativa “Ecovaning” que busca, no sols conscienciar sobre la cura del medi ambient i de la naturalesa, sinó que també pretén dur a terme accions solidàries d’ajuda a zones afectades per la despoblació i els fenòmens naturals.  Dins d’aquest context, s’ha organitzat una quedada d’autocaravanes del 31 de gener al 2 de febrer d’enguany, a Albi.

Albi és un petit poble de la comarca de “Les Garrigues”, a la província de Lleida, que es va veure seriosament afectat per les inundacions ocasionades per les pluges torrencials del passat 23 d’octubre de 2019. En aquest esdeveniment podran assistir un màxim de 30 autocaravanes o Campers que vulguin ajudar a retornar la normalitat a la vida quotidiana d’aquest petit poble. No t’ho pots perdre!

Necessites més informació?

Contacta amb nosaltres