Les rutes en autocaravana pel Pirineu aragonès es troben entre les preferides pels fans del caravaning durant la primavera. A més dels bells paisatges que ofereix aquesta ruta, també destaca l’àmplia oferta de llocs per pernoctar.

La ruta pels Pirineus aragonesos que et proposem en aquest article recorre d’est a oest les 7 valls d’aquest Pirineu, començant al poble d’Aneto i acabant a la vall d’Hecho i Ansó.

Ruta cap als Alps en autocaravana

Ruta dels 7 Valls: la millor ruta en autocaravana pel Pirineu aragonès

La Ruta dels 7 Valls recorre, un a un, tots els valls del Pirineu aragonès. Muntanya, paisatges increïbles, llacs i molta tranquil·litat, són només algunes de les coses que podràs gaudir en aquesta ruta de somni a bord de la teva autocaravana.

Vall de Alto Noguera i Ribagorzana

El punt de partida d’aquesta ruta és Aneto, un poble que es troba al límit entre Catalunya i Aragó.

Des d’allà cal pujar en direcció a la vall de Alto Noguera i Ribagorzana, que ofereix un tranquil entorn de muntanya que és propietari d’una bellesa que segurament et deixarà sense alè.

Si t’agraden els esports, llavors pots fer activitats com l’alpinisme o el senderisme. Sinó, pots relaxar-te i gaudir del paisatge.

áreas para autocaravanas en Andalucía
áreas para autocaravanas en Andalucía

Vall de Benasque i Posets Maladeta

En aquesta vall es troba l’Aneto, que és el pic més alt de tots els Pirineus.

A més, podràs descobrir centenars de llacs d’aigües blavoses d’origen glacial, que a Aragó es coneixen com a ibons.

Si ho desitges, també pots fer senderisme, escalada, muntanyisme o esquí.

Vall de Chistau

La vall de Chistau es troba ubicat entre el Parc Natural Posets Maladeta i el Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut. Si l’estat físic te’l permet, una de les excursions que no et pots perdre és la pujada a l’Ibón de Plan. Es tracta d’un camí exigent de 5 hores i mitja, amb grans pendents.

Al vall de Chistau tampoc et pots perdre de gaudir de les seves vistes des dels pobles de Gistaín i Tella, que són els més alts de la comarca del Sobrarbe.

A Aínsa hi ha una àrea d’autocaravanes, on podràs buidar aigües grises i negres, pernoctar per un preu de 3€ i omplir aigua de forma gratuïta. Tingues en compte que prop d’Aínsa es troba el poble de Banastón, on pots aparcar l’autocaravana i pernoctar de manera gratuïta.

Autocaravana Carado T447
áreas para autocaravanas en Andalucía
áreas para autocaravanas en Andalucía

Vall d’Ordesa i Monte Perdido

Per els seus paisatges naturals, aquesta vall és una de les més màgiques d’aquesta ruta.

Sense cap mena de dubte, voldràs dedicar un dia sencer a Ordesa i Monte Perdido.

Per això, et recomanem dormir al poble de Sabiñánigo, on no només és gratuïta la pernoctació, sinó que també ofereixen aigua i llum per a autocaravanes.

Vall de Tena

Aquesta vall és el llar de pobles que es barregen amb la natura d’una manera perfectament harmònica i val la pena conèixer.

Panticosa, Piedrafita, Biescas i Sallent de Gállego són alguns dels imperdibles en aquesta ruta.

La pernocta a Sallent de Gállego és gratuïta. També pots optar per aparcar i dormir als Banys de Panticosa, que compten amb les vistes més boniques de la zona.

áreas para autocaravanas en Andalucía
áreas para autocaravanas en Andalucía

Vall d’Aragó

Ja acostant-nos al final de la ruta, passem per la Vall d’Aragó, on podràs visitar pobles com Jaca, Villanúa, Ainsa i Canfranc.

Aquest últim és més conegut per la seva majestuosa estació internacional, que el converteix en un destí obligat per a tots els turistes que passin per la zona.

Vall de Hecho i Ansó

Aquesta vall, que és el darrer destí d’aquesta ruta, forma part del Parc Natural dels Valles Occidentals.

Al estar protegit, té una mínima intervenció de l’home, per la qual cosa podràs trobar llocs verge amb fauna i flora autòctona.

áreas para autocaravanas en Andalucía

Per a l’última nit, et recomanem el bonic poble de Jaca, on trobaràs un espai gratuït per a pernoctar amb l’autocaravana. Si prefereixes dormir a la vall, tingues en compte que Ansó és l’únic poble que ofereix la possibilitat de fer-ho de forma gratuïta al seu aparcament per a autocaravanes amb aigua potable.

Una altra opció és el càmping Selva de Oza, on podràs aparcar l’autocaravana per un preu de 9€. A més, cal afegir-hi 6,5€ per persona i 6€ per l’ús de corrent elèctrica.

Contacta amb nosaltres i troba l’autocaravana ideal per fer la ruta pels Pirineus en autocaravana

Si vols que t’ajudem a trobar el model d’autocaravana que necessites per emprendre la teva aventura pels Pirineus aragonesos, a Autocaravanes Carreras podem ajudar-te. Disposem de la flota de vehicles més segura i còmoda de totes, perquè puguis gaudir d’unes vacances meravelloses sobre quatre rodes.

 

Pots contactar-nos trucant als nostres números de telèfon 93 778 82 08 / 646 714 981, escrivint-nos a info@autocaravanescarreras.com o omplint el formulari de la nostra web. Estarem encantats d’assessorar-te!

Contacta amb Autocaravanes Carreras