Els imprescindibles per anar-te’n de ruta en autocaravana pels Alps

Estàs contemplant l’opció d’anar-te’n de ruta en autocaravana pels Alps? T’ho han recomanat els teus companys autocaravaners? Tens pocs dies i vols visitar els llocs més emblemàtics? No tens temps per planificar la teva ruta? No et preocupis, estàs al lloc adequat. A Autocaravanes Carreras tenim diversos models d’autocaravanes que s’adapten a qualsevol viatge: tant per a escapades familiars, com per a rutes en parella o en grup d’amics.

A Autocaravanes Carreras ens dediquem a llogar autocaravanes i furgonetes camperitzades des de fa més d’una dècada. Ajudem els nostres clients a escollir el vehicle que més s’ajusta a les teves necessitats i ens assegurem que està en perfecte estat i a punt quan surt de les nostres instal·lacions rumb a l’aventura.

ruta en autocaravana pels alps
Coneix la nostra història

Ruta en autocaravana pels Alps: visites imprescindibles

Anar-se’n de ruta amb autocaravana pels Alps sempre val la pena. Aquesta zona està plena de petits pobles, paisatges de postal, estacions d’esquí i muntanyes. També és fàcil trobar zones d’autocaravanes per poder dormir o buidar i omplir dipòsits.
Resumint, viatjar en autocaravana pels Alps francesos és una excel·lent opció. Alguns dels clients que ens han llogat una de les nostres autocaravanes han fet aquesta ruta i volem compartir amb vosaltres les recomanacions que ens han fet arribar i que has de tenir en compte per viatjar als Alps en autocaravana.

Preparats per anar-vos-en de ruta en autocaravana pels Alps? 3
Quines autocaravanes et podem oferir?
  • Grenoble: Durant la teva ruta en autocaravana pels Alps és imprescindible fer una parada a Grenoble. Aquesta ciutat és considerada la capital dels Alps i destaca pel seu centre històric de carrers estrets.
    També es pot visitar la plaça de Saint-André, l’església que porta el mateix nom i l’antic Parlament Delfinat. En aquesta ciutat també hi ha un dels museus més importants de França, on es poden veure obres de pintors tan coneguts com Rubens o Picasso. Finalment, és visita gairebé obligada La Bastilla, una fortalesa militar construïda a 500 m amb unes vistes espectaculars.

  • Annecy: Annecy és coneguda com la Venècia dels Alps. És una petita ciutat preciosa, de carrers estrets i empedrats, amb un canal al mig. El Castell d’Annecy està situat en un turó i té unes vistes extraordinàries. Una altra activitat que es pot fer en aquesta localitat si heu carregat les bicicletes al garatge de la vostra autocaravana, és l’excursió que dona la volta al llac d’Annecy, que compta amb un recorregut de 42 km.

  • Sixt-Fer-à-Cheval: Gairebé tota l’extensió d’aquest municipi és un parc natural. És conegut per les seves cascades. Una d’elles, la cascada de La Rouget té 80 metres d’alçada. Sixt-Fer-à-Cheval és ideal per als amants de la natura.

  • Chamonix: Chamonix pot ser que sigui un dels punts més coneguts de la ruta en autocaravana pels Alps. Aquesta localitat és la porta d’entrada al Montblanc, el cim més alt de l’Europa Occidental. El lloc no només és conegut per això, sinó que molt a prop també té la Mer de Glace, una de les glaceres més grans del nostre continent.
    Si tens pensat viatjar a Chamonix en família i vols impressionar els més petits de casa, apunta’t que has d’agafar el Telefèric d’Aiguille du Miri, que arriba a 3842 metres d’altitud.

  • Megève: En Megève hay una de las estaciones de esquí más conocidas de Francia. Y no solo eso, sino que también hay una gran oferta de balnearios con aguas curativas.

Preparats per anar-vos-en de ruta en autocaravana pels Alps? 4
  • Briançon: Briançon és la ciutat més alta de tot França. Està situada a 1326 metres d’altitud i és considerada Patrimoni Mundial per la UNESCO, motiu més que suficient per passar-hi durant la teva ruta en autocaravana pels Alps. És una ciutat protegida pels forts del castell. A més a més, té un pont entre dos rius, el Guisane i el Durance.

  • Mentor: Aquesta és la famosa ciutat turística típica de la Costa Blava. Es troba a la frontera franco-italiana. Al barri antic de la ciutat hi ha molt palauets del segle XX.

  • Barcelonette: Un dels trets més característics de Barcelonette és el barri de les mansions. En aquest barri hi ha petits palauets d’inspiració italiana, tirolesa i barroca que en el seu dia van pertànyer a aquells que se’n van anar a Mèxic i van fer fortuna.

  • Thonon Le Bains: La localitat de Thonon Le Bains és coneguda per ser una estació termal. Segur que ve de gust una mica de relaxació enmig de la vostra ruta en autocaravana pels Alps. Després de gaudir dels banys termals, podeu visitar el llac Lemen i els jardins penjats amb miradors amb vistes sobre el llac.
    També heu de visitar el barri de Rives de Thonon Le Bains, que recorda un pintoresc poble de pescadors.

  • Morzine: Morzine és un poble de contrastos. Per una banda, té l’aparença tradicional del típic poble dels Alps. Per altra, compta amb una moderna infraestructura esportiva: unes pistes d’esquí de 650 quilòmetres. Així que, si sou amants de l’esquí alpí, no us oblideu de carregar els vostres esquís al garatge de l’autocaravana.

Quan comença la teva ruta en autocaravana pels Alps?

Si ja t’hem convençut de llogar una de les nostres autocaravanes i anar-te’n de ruta pels Alps, només has de posar-hi data a la teva aventura. Si és la teva primera vegada en autocaravana, a la nostra web hi trobaràs molts consells: des de consells per dormir en autocaravana fins a receptes de cuina per fer durant els teus viatges.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a escollir la teva autocaravana ideal. Pots trucar-nos al 93 778 82 08 o escriure’ns a info@autocaravanescarreras.com.

Contacta amb Autocaravanes Carreras