Rutes de cap de setmana per gaudir de la tardor en família

Si vols gaudir d’una escapada de cap de setmana en família, pren nota d’aquestes recomanacions de rutes en autocaravana a la tardor. Viatjar amb els petits de cas pot ser un maldecap, sobretot si t’has de regir pels horaris rígids d’algun tipus d’allotjament turístic. Per aquest motiu, cada cop són més les famílies que escullen viatjar en autocaravana, ja que els ofereix una flexibilitat i una infinitat d’oportunitats que no tindrien en un hotel o apartament convencional.

A Autocaravanes Carreras disposem de diversos models d’autocaravanes perquè puguis escollir quina d’elles encaixa millor amb el teu perfil de família i el tipus de ruta que voleu fer.

rutes en autocaravana a la tardor

La nostra llarga trajectòria en el sector llogant aquest tipus de vehicles ens permet aconsellar-te sobre l’autocaravana que has d’escollir per viatjar de manera còmoda. Nosaltres ens encarregarem de posar-te-la a punt perquè tu, només hi hagis de pujar amb la teva família i posar-vos en marxa direcció a la vostra propera aventura. Així que ja ho saps, si vols llogar una camper per un cap de setmana  i gaudir de la tardor: a Autocaravanes Carreras et podem ajudar.

Més sobre nosaltres

Rutes en autocaravana a la tardor: excursions entre volcans

Un dels avantatges de les rutes en autocaravana a la tardor  és que et permeten gaudir d’una infinitat de paisatges de tonalitats groguenques, vermelles i marrons. Les rutes de cap de setmana no et permeten anar molt lluny, però tenim la sort de tenir a prop de casa paisatge i activitats molt interessant per fer en família.

La primera de les propostes que et fem des d’Autocaravanes Carreras és a la Garrotxa. Lloga la nostra Carado V132 i posa rumb a la comarca dels volcans. Podràs carregar sense problemes les bicicletes i material esportiu a la nostra autocaravana perquè no hagis de llogar material in situ, ja que disposa de bastant espai d’emmagatzematge.

Els imprescindibles de la teva ruta en autocaravana per la Garrotxa

A continuació, et deixem una llista d’activitats perquè gaudeixis d’aquesta escapada de cap de setmana.

rutes en autocaravana a la tardor
  • El centre històric de Besalú. Allà hi trobareu un pont medieval preciós on us podreu fer fotos i posturejar a les xarxes socials.

  • Excursions als volcans d’Olot i Santa Pau. Els volcans Croscat i Santa Margarida són de fàcil accés i són ideals perquè els més petits de la casa gaudeixin d’una experiència única.

  • El poble medieval de Santa Pau. Endinsar-se als seus carrerons és com viatjar enrere en el temps. No us oblideu de tastar el producte estrella d’aquesta localitat: els famosos fesols de Santa Pau.

  • Ruta de les fonts a Sant Joan les Fonts. Aquest municipi podeu descobrir-lo mitjançant una infinitat d’excursions caminant o en bicicleta.

  • La Fageda d’en Jordà. Aquesta és una de les insígnies de la comarca. Aquesta visita consisteix en un meravellós bosc que amaga un centre especial de treball molt singular. Us recomanem que el visiteu i que aprofiteu per tastar els productes que hi elaboren. Us agradaran tant que no podreu resistir-vos a la temptació d’omplir la nevera de l’autocaravana amb flams i iogurts de La Fageda.

Catàleg d’autocaravanes

Rutes en autocaravana a la tardor: la màgia de la Vall de Boí

La Vall de Boí es considera la joia de l’art romànic a Catalunya. Moltes persones coneixen aquest paratge per l’estació d’esquí que hi ha a prop. No obstant això,  descobrir aquest territori a la tardor és una magnífica opció, ja que no estaràs condicionat per la neu, el gel i tot el que comporta l’hivern.

Si estàs preguntant quines rutes en autocaravana a la tardor  pots fer a la Vall de Boí, has de prendre nota de totes les propostes que des d’Autocaravanes Carreras t’hem preparat perquè gaudeixis amb la nostra Carado A464.

Els imprescindibles de la teva ruta en autocaravana per la Vall de Boí

  • El vídeo-mapping de Sant Climent Taüll, on podreu veure com era l’interior d’aquesta capella romànica segles enrere.

  • Les set esglésies que formen el conjunt romànic de la Vall de Boí.

  • Descobrir Pont de Suert i fer excursions prop del riu per descobrir uns animalons molt simpàtics: les llúdrigues.

  • El Parc Natural d’Aigüestortes ofereix una infinitat de possibilitats de rutes senderistes, de trekking, excursions en bicicleta i uns paisatges d’infart.

Més opcions de Camper

Ja saps on anar al novembre amb l’autocaravana?

Prepara la teva propera aventura de cap de setmana de la mà d’Autocaravanes Carreras. Aprofita tots els avantatges de viatjar en autocaravana i lloga’n una. Pots contactar amb nosaltres escrivint un correu a info@autocaravanescarreras.com  o trucant al 93 778 82 08.

Contactar amb Autocaravanes Carreras