Lloga una autocaravana i descobreix una nova forma de fer turisme

Ja és una realitat que les vacances durant aquest estiu siguin molt diferents de la dels altres anys, condicionades sobretot per la crisi del Coronavirus, que ha afectat a tot el món, tancant fronteres entre països a marxes forçades.

rutes en autocaravana per espanya

Donades les circumstàncies, aquest pot ser el moment idoni per apostar pel turisme nacional. Així que, si encara no tens clar on anar, des d’Autocaravanes Carreras et proposem 3 magnífiques rutes en autocaravana per Espanya, dues d’elles a Catalunya i una altra més llarga, cap al sud de la península. Al viatjar amb aquesta mena de vehicle tindràs la sensació d’estar com a casa, al mateix temps que descobreixes totes les riqueses culturals i naturals del país.

Ha arribat l’hora de prendre la carretera i gaudir d’absoluta llibertat!

A l’Alt Empordà i la companyia de naturalesa més pura

Comencem el llistat de rutes en autocaravana per Espanya per l’Alt Empordà, una regió on poder visitar pobles amb encants i història, fer senderisme i descansar a les seves magnífiques platges. La primera parada que et proposem és a Cadaqués, un dels pobles mariners més bonics i pintorescs del país.

Les seves façanes blanques i les seves precioses cales fan d’aquest un lloc perfecte per parar amb l’autocaravana i desconnectar. La Casa- Museu de Dalí i la zona del Cap de Creus; un paisatge que s’alça entre cales i muntanyes, són alguns dels seus màxims reclams.  

El següent destí que et proposem visitar és Roses, lloc que destaca per les seves platges i les seves cales. Hem d’advertir-te, que si decideixes passar el dia en aquest municipi costaner, és parada obligatòria visitar la seva Ciudadella; un bé cultural d’interès nacional i jaciment arqueològic, on gaudir de la cultura i conèixer les diferents ocupacions històriques que va viure aquest fantàstic lloc costaner.

Lloguer d’ autocaravanes a Barcelona

Parcs Naturals, pobles, valls, esports d’aventura… Tot es pot fer als Pirineus

Una altra de les nostres propostes és la de recórrer el Pirineu en autocaravana, una experiència sense comparacions, que tots hauríem de fer una vegada a la vida.  

Segur que viuràs moments inoblidables en connexió amb la natura i l’entorn, aconseguint relaxar-te, gaudir de les vacances i fer esport a parts iguals.

rutes en autocaravana per espanya

Si no t’importa creuar el país, la costa de Cadis és un dels llocs que et deixarà amb la boca ben oberta

Per finalitzar amb el llistat de rutes per viatjar en autocaravana per Espanya, passarem per la Costa de Cadis. Així que prepara’t per conduir fins al sud de la península, creuant el país de punta a punta, amb la llarga llista d’aventures i experiències que això comporta. Quilòmetres de carretera, paisatges paradisíacs, preciosos penya- segats, meravellosos pobles blancs tan típics del paisatge mediterrani, aixecar-se al peu de la platja… Un viatge a Cadis en autocaravana pot convertir-se en un desafiament trepidant. I com saps, si vas en autocaravana, no has de preocupar-te per buscar allotjament. Com veus, tot són avantatges!

Lloguer d’autocaravanes
rutes en autocaravana per espanya

Playa de Bolonia/ Font: lacostadecadiz.com

La “Costa de la Luz” en la seva zona gaditana és un d’aquells destins ideals per a gaudir en família. Les seves grandioses platges, amb sorra daurada i les seves aigües cristal·lines, converteixen a Cadis i la seva província en un paisatge idíl·lic on perdre’s i organitzar activitat que agradin a tothom.

Tarifa, Rota, Los Caños de Meca, Zahara de los Atunes, El Palmar, Conill, entre d’altres, són alguns dels llocs que has de marcar en el mapa per a fer parada, ja que sense dubtar-ho, et deixaran amb la boca ben oberta.

Per altra banda, si necessites informació sobre on pernoctar o parar amb autocaravana, et proposem que cliquis al següent botó:

On dormir amb autocaravana?