Reserva’t el cap de setmana del 30 de Gener al 2 de Febrer! L’esport, la diversió i els premis estan assegurats. Des d’Autocaravanes Carreras i, juntament, amb el Club de pàdel Can Busqué d’Igualada, sortegem un cap de setmana en autocaravana. Vols saber com aconseguir-ho? Què has de fer per participar? A on et pots inscriure? T’ho expliquem tot, segueix llegint! torneig de pàdel Club Can Busqué

Torneig de pàdel Club Can Busqué pel 45è aniversari

El Club i escola de pàdel i tennis Can Busqué està de celebració pel seu 45è aniversari. Pot lluir de ser el primer club d’esports de raqueta que es va fundar a Igualada. Can Busqué, fundat l’any 1974, pioner en esports de raqueta, compta amb 5 pistes de pàdel a l’aire lliure, dos de vidre i tres de mur. Amb una perfecte il·luminació LED, fins i tot, quan es fa de nit, que et permet gaudir d’un bon entrenament i partit de pàdel a qualsevol hora!

Torneig de pàdel i de frontenis Can Busqué

Del 30 al 2 de Febrer es podrà gaudir de dos tornejos diferents:

  • Torneig de frontennis. El preu d’inscripció és de 20€ el qual inclou la participació, el pack inicial de benvinguda, una samarreta i el dinar de dissabte. Per inscriure’s al torneig de frontennis cliqui aquí i trobarà tota la informació necessària.

 

  • Torneig de pàdel. El preu d’inscripció varia segons si es juga una o dues categories. Si es juga una categoria té un preu de 27€ si es juguen dues categories s’aplica un càrrec de 10€ que fan els 37€ totals. En aquest enllaç trobareu tota la informació que necessiteu.

En ambdós casos es realitzaran les fases de grup el dia 30 i 31 de Gener, i les fases finals el 1 i 2 de Febrer.

Col·laboració amb Autocaravanes Carreras

La col·laboració entre el Club de Pàdel Can Busqué d’Igualada ja ve d’alguna temporada enrere. El club i el negoci d’autocaravanes han estat lligats ja que l’empresa Autocaravanes Carreras fa de patrocinador del primer equip del Club de Pàdel Can Busqué donant nom a l’equip i sent patrocinador d’una pista. La idea del sorteig surt entre les dues empreses, aprofitant un esdeveniment especial, així com pensant coses per regalar tant els participants com els acompanyants que animen. D’aquesta manera surt la idea de regalar un cap de setmana en autocaravana, aprofitant el 45è aniversari de Can Busqué i el patrocini que es té amb Autocaravanes Carreras.

Com participar en el sorteig?

El sorteig es farà presencialment l’últim dia del torneig. Es tindran en compte totes les butlletes recollides durant el cap de setmana. Els esportistes que hagin participat en el torneig comptaran amb 5 butlletes, en les quals s’haurà d’omplir el nom, el telèfon de contacte i el mail de qui participi. Els que no participin al torneig també tindran l’oportunitat de participar en el sorteig. Com? T’ho expliquem! Els visitants o acompanyants dels jugadors, comptaran amb una butlleta de participació pel sorteig. Aprofita l’oportunitat de participar i emporta’t a qui vulguis a on vulguis. Des d’Autocaravanes Carreras t’ho posem fàcil, inscriu-te al torneig de pàdel i vine a visitar-nos el cap de setmana del 30 al 2 de Febrer! Sorteig d’un cap de setmana en autocaravana 3

Bases del sorteig

  • Inscriu-te al torneig de frontenis o de pàdel.
  • Segueix a Instagram el perfil de Club de pàdel Can Busqué.
  • Segueix a Instagram el perfil d’Autocaravanes Carreras.
  • Vine a veure, a animar o acompanya als participants durant els dies del torneig.
  • Omple la butlleta que et donarem allà mateix i participa.
  • Es comprovarà que la butlleta que surti guanyadora segueixi a Instagram els perfils d’Autocaravanes Carreras i del Club Can Busqué.
  • No cal estar present en el moment del sorteig.
  • En cas que la persona guanyadora no estigui present hi haurà un termini de 15 dies per contactar amb ella.
  • Hi haurà 5 butlletes extres en cas que no es pugui contactar amb la persona guanyadora.

torneig de pàdel Club Can Busqué