Conèixer alguns trucs per organitzar una autocaravana és clau a l’hora d’emprendre un viatge en aquesta mena de vehicles i evitar viure submergit en un caos durant les vacances. Sobretot, si es viatja amb nens o de quatre a sis persones, la qual cosa dificulta encara més el fet de mantenir l’ordre. 

Els trucs per organitzar una autocaravana que compartirem en aquest article són consells pràctics que, des d’Autocaravanes Carreras, creiem que poden millorar les teves vacances. És que, si bé moltes persones pensen que mantenir l’ordre és quelcom banal, els experts assenyales que conviure amb el desordre augmenta en cansament i els nivells d’estrès, entre altres conseqüències negatives. 

Els nostres models d’autocaravanes

5 trucs per organitzar una autocaravana

Procura que la mida de l’autocaravana sigui adequat per la quantitat de persones que hi viatgen

Mantenir l’ordre en una autocaravana caputxina com l’autocaravana Carado A464 és molt més fàcil que fer-ho en altres models. La seva particularitat és que compta amb dos llits matrimonials, un sobre la cabina i un altre a la part posterior. 

Aquest aspecte és important per mantenir l’ordre i viatjar amb nens, o amics, ja que evita haver de fer i desfer el llit cada dia a l’espai del menjador. 

Trucs per organitzar una autocaravana

Fes servir les caixes i els organitzadors

Hi ha una infinitat de models de caixes i organitzadors per emmagatzemar diferents tipus de coses de manera efectiva. A continuació, alguns dels que més ens agraden: 

  • Penjadors per a seients:  es tracta d’un dels accessoris més útils a l’hora d’emmagatzemar els elements d’ús diari, com per exemple carregadors, quaderns i llibres.

  • Caixes per a roba:  existeixen caixes organitzadores per emmagatzemar roba de manera ordenada. D’aquesta manera, hi haurà un espai per a cada tipus de peça, que permetrà optimitzar l’espai al petit armari que solen tenir les autocaravanes.

  • Separadors de calaixos: d’una manera similar al de les caixes per a roba, també existeixen separadors de calaixos que permeten mantenir el contingut ordenat.

Trucs per organitzar una autocaravana

Tingues la cuina ordenada

La cuina és un espai que molt fàcilment es pot desordenar, de manera que conèixer els trucs per mantenir l’ordre en aquest espai és molt important. Afortunadament, també existeixen alguns elements que es poden arribar a convertir en grans aliats durant les vacances, que no pots no conèixer.

  • Papereres plegables: són unes petites cistelles que es poden plegar quan no s’estan fent servir.

  • Endreçadors de nevera: són caixes de petites dimensions que es poden afegir a la part inferior dels prestatges de la nevera, per sumar calaixos extra d’emmagatzematge, sense treure espai.

  • Bases antilliscants:  és clau ubicar-les a l’interior dels armaris, ja que el moviment del vehicle pot produir una veritable revolució al seu interior.

Optimitza l’espai del garatge

Pels models d’autocaravana que compten amb garatge, és essencial mantenir l’ordre d’aquest espai, perquè són molt propensos a convertir-se en dipòsits on és impossible trobar allò que es busca. Alguns accessoris que poden ser de gran utilitat, són les caixes organitzadores, els organitzadors penjants i les xarxes per guardar coses. 

Emporta’t només el que faràs servir

Al moment de llogar una autocaravana, i encara més si és un model espaiós, moltes vegades es tendeix a dur més equipatge del que es necessita. Roba extra, jocs de taula o joguines per nens, són algunes de les coses que acaben sent un maldecap quan les has de col·locar a algun lloc a l’autocaravana.

Per això, ja des del moment de fer les maletes, és important reduir al màxim les pertinences.

Les teves autocaravanes de confiança

Si està planejant un viatge, visita el nostre blog per assabentar-te de tots els consells per viatjar en autocaravana. A més a més, a Autocaravanes Carreras comptem amb la flota d’autocaravanes més modernes, segures i confortables per a la teva propera aventura.

Per consultar informació sobre els nostres vehicles, pots omplir el nostre formulari de contacte, enviar un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! 

Contacta amb nosaltres