• PROTOCOLS I MESURES DE SEGURETAT COVID-19 3

Els nostres protocols i mesures de seguretat davant la situació generada per la Covid-19

prevenció davant del covid en autocaravanes carreras

Ara que anem avançant en la fase de desescalada i de mica en mica tornem a la normalitat, des de Autocaravanes Carreres tenim el compromís de vetllar per a la seguretat de tots els nostres clients i col·laboradors des del principi fins al final del nostre servei. Així que, per tal d’evitar al màxim el risc de contagi de la Covid-19, estem aplicant mesures addicionals de prevenció i seguretat tant en els procediments d’higiene i neteja de les nostres autocaravanes, com en el protocol de visites, entregues i devolucions.

Neteja profunda de les nostres autocaravanes

A Autocaravanes Carreras la seguretat de les persones és una de les nostres prioritats. Com el brot de Covid-19 ha generat naturalment preocupacions en el món sencer, volem prioritzar per sobre de tot el teu benestar i el dels teus, una vegada contracteu el nostre servei de lloguer d’autocaravanes. Per això, apliquem el següent procediment de desinfecció, higiene i neteja dels nostres vehicles:

 • Una vegada es faci entrega de l’autocaravana per part del client, duem a terme la desinfecció del vehicle amb el generador d’ozó perquè puguin entrar l’equip de neteja amb total seguretat.

 • Seguidament es realitza la neteja a fons de l’interior i l’exterior de l’autocaravana amb productes desinfectants professionals. A més, els protectors de matalassos i de la roba del llit, són portats a la bugaderia, on se’ls aplica un acabat amb vapor.

 • Finalment, abans de realitzar l’entrega de l’autocaravana al següent usuari, se li torna a passar el generador d’ozó per a garantir la màxima seguretat i higiene.

Desinfecció de les autocaravanes amb generadors portàtils d’ozó

També, hem implantat un nou sistema de desinfecció i higiene addicional en tots els protocols habituals, durant el procés d’entrega i recollida de les nostres autocaravanes.

generador ozó davant de la Covid-19 autocaravanes carreras

Aquest procés de desinfecció d’autocaravana es basa en la utilització de generadors portàtils d’ozó a cada un dels nostres vehicles, abans i després de cada lloguer. Aquest mecanisme de prevenció purifica l’aire, a més elimina bacteris i fongs, perquè quan vinguis amb la teva família, gaudeixis de total tranquil·litat.

Per altra banda, aquests equips transformen l’oxigen d’ozó, el desinfectant més efectiu, el qual farà possible l’augment de la qualitat en l’aire de les nostres autocaravanes, sense la necessitat de fer ús de productes químics.

En resposta al brot de Covid-19, també hem creat uns protocols de visites

Per tal d’oferir el servei de lloguer de les nostres autocaravanes garantint la màxima seguretat possible, hem adoptat mesures de prevenció com:

 • El control de la temperatura corporal del nostre personal i usuaris, a l’entrada de les nostres instal·lacions.

 • És necessari vindre amb mascareta i guants, en cas de no portar-los els oferim, juntament amb el gel de mans desinfectant i el kit de protecció Covid-19 per a tots els lloguers.

 • Es recomana concertar visita per a evitar les aglomeracions i amb la intenció de mantenir la distància física de seguretat durant l’estança a les nostres instal·lacions.

 • A més, hem creat nous continguts multimèdia i protocols per a agilitzar les visites, entregues i devolucions. Aquest nou sistema ens ajuda a incrementar la seguretat de tots.

 • Per finalitzar, les modificacions de les reserves ja tancades es flexibilitzaran al màxim possible. A part d’estar regides per la nostra política de cancel·lació, es realitzaran devolucions del 100% de la paga i senyal, si és per una causa de força major, com el brot de Covid-19.

Posa’t en contacte amb nosaltres si tens algun dubte sobre les nostres mesures addicionals de prevenció o els nostres serveis

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre protocol de prevenció adoptat per a evitar al màxim els contagis de Covid-19 o vols fer-nos alguna consulta sobre el servei de lloguer d’autocaravanes, només has d’omplir aquest formulari de contacte o enviar-nous un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com. També pots trucar-nos al telèfon +34 646 714 981. Estarem encantats d’atendre’t!

Et podem ajudar?

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

  Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

  Gasoils Carreras De Piera S.L. ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes i gràcies a la Presència web a través de pàgina pròpia. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de TICCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona”.

  Una manera de fer Europa

  PROTOCOLS I MESURES DE SEGURETAT COVID-19 4

  Gasoils Carreras De Piera S.L. ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de INNOCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa INNOCámaras de la Cambra de Barcelona”.

  Una manera de fer Europa

  bandera europea innocamaras 2019
  PROTOCOLS I MESURES DE SEGURETAT COVID-19 5