• QUI SOM 3

Autocaravanes Carreras és una empresa familiar que ofereix un tracte proper i personalitzat a tots els seus clients

Autocaravanes Carreras és una empresa d’autocaravanes i furgonetes de referència situada al cor de Catalunya, en el municipi barceloní de Piera, amb més de deu anys d’experiència, que es dedica al lloguer d’autocaravanes des del 2009.

Ens encanta oferir un tracte pròxim però molt professional a cadascun dels nostres clients i acompanyar-los durant les seves experiències i viatges en autocaravana, de la millor manera, que no és altra que posant a la seva disposició els models més moderns i avançats de la línia Carado, alguns models estil Camper i també algunes furgonetes multiplaça i de transport. Sempre amb les millors condicions de lloguer, així com totes les facilitats que et passin pel cap.

Tots els nostres models són de fabricació alemanya, d’elevades prestacions, un motor fiable i eficient, i gaudeixen d’un grau de confort que mai hauries imaginat abans de plantejar-te realitzar la teva primera ruta en autocaravana.

Per què triar a Autocaravanes Carreras per a llogar la teva autocaravana?

Per moltíssimes raons. En primer lloc, perquè som una empresa d’autocaravanes amb una gran passió pel món i la filosofia del Caravaning, en constant evolució i amb autocaravanes que et sorprendran molt gratament. Per a la seva tria, sempre busquem vehicles que compleixin amb els màxims estàndards de qualitat i confort, factor que et garanteix la millor experiència possible des del primer minut del teu viatge.

D’altra banda, gaudim d’una llarga trajectòria dins d’aquest mercat i ajudem a tot el que ens visita amb amor i dedicació pel nostre ofici, oferint-li un servei de lloguer d’autocaravanes fet a mida, amb una relació qualitat-preu immillorable. Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar i totalment personalitzat, on el nostre valor afegit és la confiança i seguretat que senten tots els nostres clients des del mateix moment en què posen un peu en les nostres instal·lacions. No dubtis a venir a visitar-nos o a posar-te en contacte amb nosaltres!… T’estarem esperant amb els braços oberts i el nostre millor somriure. Tot a punt per al teu primer viatge en autocaravana?

Lloguer Carreras pertany al grup Carreras:

QUI SOM 4
QUI SOM 5

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

  Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

  Gasoils Carreras De Piera S.L. ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes i gràcies a la Presència web a través de pàgina pròpia. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de TICCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona”.

  Una manera de fer Europa

  QUI SOM 6

  Gasoils Carreras De Piera S.L. ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de INNOCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa INNOCámaras de la Cambra de Barcelona”.

  Una manera de fer Europa

  bandera europea innocamaras 2019
  QUI SOM 7