CARADO T338 3

La Carado T338 és perfecta per a escapar-se un cap de setmana amb els teus amics

Aquesta és una autocaravana perfilada amb una llarga llista de prestacions, que la converteixen en el model ideal perquè hi viatgin 4 persones. Disposa d’un llit de matrimoni abatible a la part davantera i dos llits individuals a la part posterior, que es poden posar junts, donant lloc a un llit doble de grans mides per a dues persones. També et trobaràs amb un saló central de grans dimensions, una cuina efectiva i funcional a parts iguals i un garatge amb doble porta d’accés. El bany “vario” ens permet un ús molt funcional.

Les butaques giratòries de la cabina acaben confeccionant l’espai central, i la cuina, en forma de L, garanteix prou espai per a cuinar de forma molt còmoda.

Com no podia ser d’una altra manera, disposa d’un sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6, per a combatre el fred i les baixes temperatures.

Totes les finestres i claraboies gaudeixen d’enfosquidors i mosquiteres per a aconseguir el màxim grau d’intimitat i confort en qualsevol moment.

Punts forts i particularitats de l’autocaravana Carado T338

  • Amplis i còmodes llits de matrimoni de 2m x 2m

  • Cuina súper funcional en forma de L, amb nevera i congelador separats

  • Bany amb dutxa amb sistema “vario”

  • Gran garatge amb doble porta d’accés

  • Sistema de calefacció central i aire condicionat a la cabina

Llegir mes[...]

De 130€ a 200€ amb descomptes especials, contacta amb nosaltres i et fem el teu pressupost a mida!

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

    CARADO T338 4