CARADO T447 3

La Carado T447 és una autocaravana que complirà amb totes les teves expectatives

Aquesta és una autocaravana perfilada amb una llarga llista de prestacions, que la converteixen en el model ideal perquè hi viatgin 4 persones. Disposa d’1 llit de matrimoni abatible a la part davantera i dos llits individuals a la part posterior, que es poden posar junts, donant lloc a un altre llit per a dues persones. També et trobaràs amb un saló central de grans dimensions, una cuina efectiva i funcional a parts iguals, un bany amb dutxa separada i un garatge amb doble porta d’accés.

Les butaques giratòries de la cabina acaben confeccionant l’espai central, i la cuina, en forma de L, garanteix prou espai per a cuinar de forma molt còmoda.

Com no podia ser d’una altra manera, disposa d’un sistema de calefacció de gas TRUMA COMBI 6, per a combatre el fred i les baixes temperatures.

Totes les finestres i claraboies gaudeixen d’enfosquidors i mosquiteres per a aconseguir el màxim grau d’intimitat i confort en qualsevol moment.

En resum, els punts forts de la Carado T447 són:

  • Amplis i còmodes llits de matrimoni de 2’05 x 2m

  • Cuina súper funcional en forma de L, amb nevera i congelador separats

  • Bany amb dutxa separada i rentamans

  • Gran garatge amb doble porta d’accés

  • Sistema de calefacció central i aire condicionat a la cabina

Altres dades i informació rellevant que has de saber abans de llogar la teva autocaravana

És important que et recordem que per a llogar qualsevol dels nostres vehicles has de ser major de 25 anys i tenir més de dos anys d’experiència com a conductor. Per a qualsevol dubte o pregunta no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Ens caracteritzem per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Aquesta és la nostra raó de ser.

També et recomanem que et fixis amb la Carado T339.

De 130€ a 200€ amb descomptes especials, contacta amb nosaltres i et fem el teu pressupost a mida!

TOUR VIRTUAL EXTERIOR

TOUR VIRTUAL INTERIOR

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

    CARADO T447 11