FIAT DUCATO 3

La Fiat Ducato et permetrà fer tasques de càrrega i descàrrega d’una forma còmoda i senzilla en nuclis urbans i grans ciutats

Sense cap mena de dubte, estem davant d’una furgoneta ideal per fer treballs de càrrega i descàrrega. Has de mudar-te de pis i no vols contractar una empresa per a emportar-te els mobles? Has de fer una feina puntual i necessecites una furgoneta de càrrega? Si és així, aquesta és la furgoneta que necessites.

Amb tres places a la cabina i aire condicionat per als dies calorosos d’estiu, aquest model et permetrà treballar i desplaçar-te per ciutats i nuclis urbans còmodament.

La seva part posterior té una altura d’1’92 m, una longitud de càrrega d’3’60 m i una amplària d’1’80 m. Això la converteix en una furgoneta perfecta per a fer tasques de càrrega i descàrrega, amb una capacitat total de 12 m³.

Prestacions i característiques de la Fiat Ducato

A continuació, et mostrarem les característiques principals de la furgoneta Fiat Ducato:

  • Gran capacitat de càrrega de fins a 12 m³

  • Mesures compactes i fàcil conducció en nuclis urbans

  • Cabina per a 3 persones amb calefacció i aire condicionat

  • Possibilitat de llogar-se per dies i de forma personalitzada

  • Motor dièsel de 130 CV

Altres dades i informació rellevant que has de saber abans de llogar la teva furgoneta

És important que et recordem que per a llogar qualsevol dels nostres vehicles has de ser major de 25 anys i tenir més de dos anys d’experiència com a conductor. Per a qualsevol dubte o pregunta no dubtis a posar-te a contacte amb nosaltres. Ens caracteritzem per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Aquesta és la nostra raó de ser.

També et recomanem que et fixis amb la Fiat Scudo.

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Com has conegut Autocaravanes Carreras i els seus serveis?

    FIAT DUCATO 8