Lloguer furgoneta Space Tourer 6

Citroen Space Tourer: necessites una furgoneta per anar-te’n de cap de setmana amb els teus amics?

Si necessites llogar una furgoneta per a escapar-te uns dies amb la teva colla, és important que dediquis cinc minuts a descobrir les excepcionals prestacions de la Citroen SpaceTourer, el model que Autocaravanes Carreras posa a la teva disposició.

Estàs davant d’una gran furgoneta, amb nou places i amb maleter perquè guardeu tot el vostre equipatge sense tenir problemes d’espai. Gràcies a les seves compactes mesures és un vehicle de molt fàcil conducció, molt semblant a un monovolum.

És una furgoneta perfecta per a escapar-se uns dies amb el teu grup d’amics o realitzar una petita ruta amb la teva família.

Prestacions i característiques de la Citroen Space Tourer

  • Motor dièsel amb un consum mitjà de 6,1 l. cada 100 Km

  • Consum urbà de 7,3 l. cada 100 Km

  • Possibilitat de viatjar 9 persones còmodament en el seu interior

  • Conducció senzilla gràcies a les seves compactes dimensions

  • Calefacció i aire acondicionat en cabina per viatjar amb una òptima temperatura

Altres dades i informació rellevant que has de saber abans de llogar la teva furgoneta

És important que et recordem que per a llogar qualsevol dels nostres vehicles has de ser major de 25 anys i tenir més de dos anys d’experiència com a conductor. Per a qualsevol dubte o pregunta no dubtis a posar-te a contacte amb nosaltres. Ens caracteritzem per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Aquesta és la nostra raó de ser.

També et recomanem que et fixis en la furgoneta Fiat Ducato.

Fes la teva reserva!

Si tens qualsevol dubte referent als nostres serveis de lloguer d’autocaravanes o furgonetes, només has d’emplenar aquest formulari de contacte, enviar-nos un correu electrònic a info@autocaravanescarreras.com, o trucar-nos per telèfon al 646714981. Estarem encantats d’atendre’t! Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte familiar, pròxim i personalitzat a cadascun dels nostres clients. Què necessites exactament?

    Cómo has conocido Autocaravanes Carreras y sus servicios?

    SPACETOURER 3