Autocaravanes Carreras t’explica les principals diferències entre una autocaravana integral, perfilada i caputxina

autocaravana integral

Si ja t’has decidit i les teves properes vacances familiars consistiran en realitzar una ruta amb una de les nostres autocaravanes, és important que decideixis quin tipus de vehicle escolliràs: una autocaravana integral, perfilada o caputxina.

Però … Coneixes les diferències principals?

Autocaravana integral, perfilada o caputxina … difícil decisió

Per escollir el vehicle adequat hi ha una sèrie de consideracions que hauràs de tenir en compte perquè el teu viatge en autocaravana sigui el més còmode possible. Tingues molt present que amb les nostres autocaravanes descobriràs una nova i apassionant forma de viatjar, però has de triar d’acord amb les teves necessitats, el nombre de persones que viatgen amb tu o la quantitat d’equipatge i complements que decideixis portar.

Per viatjar en família, hi ha tres tipus diferents d’autocaravanes: integrals, perfilades o caputxines.

Surt de dubtes i escull la teva autocaravana!

Autocaravanes perfilades: ideals per a famílies amb menys de cinc membres

Aquest tipus de vehicles resulten perfectes per a famílies de quatre persones. A la nostra web trobaràs diferents models com, per exemple, la Carado T334, la T339 o la T447.

Les autocaravanes perfilades tenen la cabina de furgoneta, però la seva part del darrere ha estat adaptada amb totes les comoditats pròpies d’una autocaravana. Són les més manejables i tot en el seu interior està optimitzat al màxim, buscant sempre la comoditat i l’eficiència. Són una mica més econòmiques que les caputxines o les integrals.

Lloga una de les autocaravanes

Autocaravanes caputxines: molt àmplies i dissenyades per a famílies nombroses

Aquestes són molt similars a les autocaravanes perfilades, amb la diferència que, en la part de dalt de la cabina, tenen un espai voluminós on normalment hi ha un segona llit de matrimoni. En el cas de les nostres caputxines, veuràs que disposen d’espai per a sis persones i totes les comoditats que et passin pel cap: cuina espaiosa i amb tots els estris, 2 llits de matrimoni i dos individuals, calefacció central, ampli garatge per a bicicletes… Fes una ullada a aquests dos models, la Carado A361 i la A464.

Autocaravana integral

Autocaravanes integrals: models amb una línia contínua i el màxim espai possible

Aquestes autocaravanes no disposen de cabina de furgoneta i gaudeixen d’una línia contínua per aconseguir encara més espai. Tenen el desavantatge que com són vehicles molt grans i pesats, el seu consum és molt superior al dels dos tipus d’autocaravana citats a priori. Són àmplies, de confort i ideals per a viatjar més de sis persones.

Prove-les ara!

Posa’t en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte sobre les nostres autocaravanes

Si tens qualsevol dubte o pregunta només has de posar-te en contacte amb Autocaravanes Carreres mitjançant aquesta pàgina web o trucant per telèfon al 93 778 82 08. Estarem encantats d’ajudar-te i assessorar-te en tot el que sigui necessari. Som una empresa familiar que ofereix un tracte proper i directe a cadascun dels seus clients. Mai ho oblidis!

Fes la teva reserva!