Trucs, consells i recomanacions perquè dormis tranquil

Dormir en autocaravana és segur i des d’Autocaravanes Carreras et volem donar alguns consells perquè puguis evitar algunes situacions que potser podrien destorbar el teu descans.

Quan algú s’estrena llogant una de les nostres autocaravanes i ens pregunta si és segur dormir en autocaravana, li responem que sí, que pot estar tranquil i compartim amb ell alguns trucs i consells.

La nostra dilatada experiència en el sector del caravaning ens permet recopilar recomanacions dels nostres clients i poder traslladar-les als nous viatgers.

L’experiència ens demostra que és segur dormir en autocaravana i que, les poques vegades que algú ha patit algun contratemps, s’hauria pogut evitar molt fàcilment tenint en compte aquests consells.

és segur dormir en autocaravana
Més sobre nosaltres

L’elecció del lloc és clau per dormir segur

L’«on» és essencial. El primer consell que apareix a la nostra llista de recomanacions per aquells que ens pregunten si és segur dormir en autocaravana, és que escullin un bon lloc. Avui dia hi ha moltes localitats que ja compten amb zones habilitades per a autocaravanes.

és segur dormir en autocaravana

En aquests espais hi pots pernoctar sense cap mena de problema. També hi ha molts aparcaments, càmpings i estacions de servei que ofereixen la possibilitat d’aparcar i pernoctar a les autocaravanes. Dormir en un lloc que ha estat dissenyat per a això és la millor de les garanties. 

A Autocaravanes Carreras et recomanem que prioritzis les zones habilitades per pernoctar abans d’escollir carrers o parcs. Cada localitat disposa de la seva pròpia ordenança municipal que regula l’estacionament i podria ser que aparquessis en algun lloc on no es pot. Això comportaria que et despertessis amb una multa o sanció que podria espatllar les teves vacances.

També hauries d’evitar dormir sol, ja que en cas de qualsevol imprevist, tenir algú a prop sempre va bé.

Les nostres autocaravanes

És segur dormir en autocaravana sempre que no escullis aquests llocs

Ara que ja t’hem explicat on pots dormir sense preocupar-te, és el moment d’explicar-te aquelles situacions que, malgrat que puguin ser suggerents o temptadores, has d’evitar tant sí com no per dormir segur.

  • Zones industrials. Alguns cops aparquem l’autocaravana en aquests llocs i no tenim en compte que el matí següent les fàbriques es posen en marxa, faran soroll i ens despertaran. Si estàs de vacances i et despertes a les 6, que sigui per anar-te’n d’excursió i no perquè una fàbrica et desperta amb sorolls molestos.

  • Zones inundables com per exemple rieres. Cada cop que plou molt, a les zones costaneres, hi ha algun cotxe aparcat on no es pot que acaba viatjant fins a la platja i sortint a les notícies. Si no vols que et passi això, evita aparcar en aquelles zones inundables assenyalades de manera adequada.

  • Zones on se celebren mercats setmanals. Si estaciones en un lloc d’aquest tipus, et poden passar dues coses: que la policia local et sancioni o bé que et despertin els paradistes a hores intempestives. En el pitjor dels casos, sortiràs de la teva autocaravana acabat de llevar, amb pijama i et trobaràs al mig d’un mercat i et convertiràs en el centre d’atenció momentàniament.

  • Zones amb fortes ràfegues de vent i arbres o edificis en mal estat a prop. Això pot ser una molt mala combinació que pot acabar amb algun desperfecte material o altre a la teva autocaravana.

és segur dormir en autocaravana
  • Zones amb marques de derrapades. Aquestes marques delaten que durant la nit el lloc es converteix en un circuit de curses. Així que, si decideixes estacionar la teva autocaravana en aquest lloc, el més probable és que et trobis al mig d’una festa nocturna amb curses, música a tot volum i potser fins i tot botellades.

Més consells per dormir tranquil i protegit

és segur dormir en autocaravana

Les autocaravanes d’Autocaravanes Carreras disposen d’un tancament de portes i finestres d’allò més segur. Si abans d’anar-te’n a dormir t’assegures que tanques bé les portes no tindràs cap mena de problema.

Malgrat que és segur dormir en autocaravana, no és necessari temptar la sort i t’aconsellem que no deixis objectes de valor a la part davantera que es puguin veure des de l’exterior.

Un altre consell és que tinguis sempre o gairebé sempre a mà les claus del vehicle perquè si succeís qualsevol imprevist i haguessis de marxar de manera ràpida, poguessis fer-ho.

Pots contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís i et farem un pressupost de lloguer segons les teves necessitats. Escriu-nos a info@autocaravanescarreras.com o truca’ns al 93 778 82 08.

Contacta amb nosaltres