Motius pels quals llogar una furgoneta de transport es el que necessites 

furgonetas de transporte Com a empresa de lloguer de furgonetes i autocaravanes, pensem que si has de fer una mudança o moure materials d’un lloc a un altre i no vols gastar una gran quantitat de diners, el més còmode i rendible és que lloguis una furgoneta de transport com les que nosaltres posem a la teva disposició al nostre web.

En què t’has de fixar quan arribi el moment d’escollir furgoneta de trasnport? 

Decidir-te per una furgoneta de transport no resulta una cosa senzilla. Hi ha una sèrie de factors que has de tenir en compte per no equivocar-te.  Com són els carrers i avingudes de la ciutat on vas a treballar? No és el mateix moure’s per una ciutat amb carrers amples, amb moltes zones de càrrega i descàrrega, que per una de traçat estret, amb nombroses barreres arquitectòniques i obstacles de tota mena. Per tant, triant una furgoneta de transport petita guanyarem en maniobrabilitat, però és evident que perdrem espai per a la càrrega. Pel que fa a la conducció, al tenir les rodes més petites i ser més compactes, les furgonetes de transport petites són més manejables i et donaran una millor visió de tot l’entorn. Tot depèn de les teves preferències, de la càrrega que hagis de transportar i de les característiques de la urbs on la utilitzis.

Fiat Ducato: una furgoneta de transport compacta, pero amb una gran capacitat de càrrega 

furgonetas de transporte Amb tot el citat a priori, és la nostra obligació recomanar-te que facis un cop d’ull a la nostra furgoneta de càrrega Fiat Ducato. Disposa de tres places a la cabina per al conductor i dos acompanyants, i les mesures de la seva part del darrere són de 1’92 m d’alçada, 1’80 m d’ample i 3’60 m de profunditat. Aquestes es tradueixen en una capacitat de càrrega de fins a 12 m3, el que suposa un gran volum i ofereix moltíssimes possibilitats als usuaris. Una furgoneta de transport dissenyada per treballar i desplaçar-se de forma còmoda, pràctica i ergonòmica, sense la necessitat de realitzar una gran inversió. Furgonetas de transporte Si necessites informació més detallada només has de trucar-nos per telèfon i et resoldrem tots els dubtes que t’hagin pogut sorgir. Sempre ens hem caracteritzat per oferir un tracte proper, atent i molt professional. Vine a visitar-nos quan vulguis per veure de primera mà totes les nostres furgonetes! 

Realitza la teva reserva!