Pobles pescadors del sud, platges d’aigua cristal·lina o un immens llac rodejat de muntanyes al nord. Itàlia, també coneguda com la gran “bóta”, encanta a tots els seus visitants amb la seva bellesa.

Inicia la teva travessia apostant per una autocaravana per a parelles

Viatjar a Itàlia en autocaravana et dóna l’oportunitat de recórrer el país al teu aire i la possibilitat d’explorar zones menys turístiques i concorregudes. A Autocaravanes Carreras disposem d’autocaravanes de 2 places perquè gaudeixis al màxim de les vacances amb la teva parella.

Aquestes estan condicionades amb múltiples comoditats perquè et sentis com a casa. D’altra banda, a més de dormir en el propi vehicle i estalviar-te els diners que suposaria un alberg o hotel, també pots comprar menjar i cuinar-la tu mateix. L’estalvi és considerable comparant-se amb qualsevol altra mena de viatge. Així doncs, no esperis més i anima’t a llogar una de les nostres autocaravanes per a sortir rumb a Itàlia des de Barcelona!

itàlia en autocaravana
EL NOSTRE CATÀLEG D’AUTOCARAVANES

En marxa! Pots començar la teva aventura vorejant la Costa Blava francesa i entrant a Itàlia per la Ligúria. Des d’Autocaravanes Carreras, una vegada estiguis dins del país, et recomanem començar la teva ruta amb les platges de somni de la regió de Cinque Terre. Aquest compte compta amb pobles acolorits, situats en penya-segats, plens d’encant: Vernazza, Montessoro al Mare o Manarola.

Després serà el torn de visitar la Toscana, una de les regions més imponents del país. En ella es troba Florència albergant el major nombre d’obres d’art renaixentista del món. Així com les ciutats de Pisa o Siena, les quals destaquen per conservar el seu aire medieval malgrat els anys i d’haver crescut molt.

itàlia en autocaravana

Aquestes són els històriques ciutats que no pots perdre’t!

Roma és una de les ciutats més boniques del món, així que és una parada imprescindible durant el teu viatge a Itàlia en autocaravana. La capital disposa d’un patrimoni en el qual no pots perdre’t el Coliseu, el Panteó, la Fontana di Trevi, el Vaticà i la Basílica de Sant Pere.

Sens dubte, una altra ciutat històrica és Nàpols. Aquesta és considerada com a Patrimoni de la Humanitat i consta d’imponents castells, esglésies i restes arqueològiques.

A més, es troba a pocs minuts de Pompeia, la qual va ser destruïda pel Vesubio fa 2.000 anys.

Verona, la ciutat de Romeo i Julieta, és un altre dels llocs que no ha de faltar a la teva llista. Allí pots fer una passejada al llarg del riu i visitar l’impressionant Amfiteatre Romà, així com la Piazzale Castel San Pietro per a observar la posta del sol. Finalment, però no menys important, cal destacar Venècia. Aquesta és una de les ciutats més visitades del món, la qual ofereix els canals i la Plaça de Sant Marcos, entre altres.

Si necessites més informació sobre els nostres serveis de lloguer d’autocaravanes, els preus, les prestacions dels vehicles o servei de pàrquing, t’animem a omplir el formulari de contacte que trobaràs disponible a la nostra pàgina web. Estarem encantats d’ajudar-te!

FES LA TEVA RESERVA