El millor lloguer d’autocaravanes Camper el trobaràs a Autocaravanes Carreras

Si estàs contemplant l’opció de llogar una autocaravana Camper per a una breu excursió de cap de setmana, estàs al lloc adequat. Sovint, la rutina ens submergeix en una voràgine de reunions, tasques i tràfec que fa que esperem amb moltes ganes el cap de setmana. Quan arriba el divendres a la tarda sortim de la feina de pressa i amb ganes de desconnectar i viure aventures.

I quina millor opció que llogar una autocaravana Camper i sortit a buscar aventures? No hi ha res millor que canviar d’aires per carregar les piles. A Autocaravanes Carreras tenim un ampli ventall d’autocaravanes per a tota mena d’aventures: en parella, en companyia d’amics o amb la colla sencera.

llogar autocaravana camper
Les nostres autocaravanes

Lloguer d’autocaravanes Camper a Autocaravanes Carreras

Et podríem donar mil motius per llogar una Camper per anar-te’n de cap de setmana, però ens quedarem amb un. Si llogues una autocaravana Camper a Autocaravanes Carreras, només t’has de preocupar d’on vols anar, de la resta ens n’encarreguem nosaltres. Sí, ho has llegit bé: nosaltres ens encarregarem de deixar-te el vehicle a punt perquè només hagis de recollir-lo i començar la teva aventura.

Si vols escapar-te un parell o tres de dies, des d’Autocaravanes Carreras et recomanem que escullis els nostres models CARADO VLOW 600 o CARADO VLOW 601. El primer model està pensat perquè hi viatgin dues persones mentre que el segon permet que viatgin còmodament fins a quatre ocupants, ja que té dos llits de matrimoni.

Ambdós models destaquen per la seva gran qualitat, fins i tot són considerades un model que fa un pas endavant en el sector per la seva versatilitat, comoditat i qualitat. Disposen d’una cuina àmplia amb fogons perquè els viatgers puguin preparar de manera còmoda els àpats. Té una taula central amb capacitat per a 4 persones. Hi ha calefacció, així que no hi ha excusa per no llogar una autocaravana Camper a l’hivern. Disposen de bany amb dutxa i, el millor: tenen una claraboia que permet l’entrada de llum natural.

Amb les nostres autocaravanes podràs viatjar de manera còmoda i confortable. Quan la recullis a les nostres instal·lacions t’explicarem com funciona tot, que és molt senzill. A més, te l’entregarem en perfecte estat en l’àmbit mecànic i motor perquè no tinguis cap ensurt. Els estris de cuina estan inclosos en el lloguer i, si així ho desitges, també podem oferir-te roba de llit per un petit suplement, així no t’has d’endur res més que el teu equipatge.

llogar autocaravana camper

Lloguer autocaravanes Camper per descobrir els racons més bonics del país

llogar autocaravana camper

Se’ns acudeixen una infinitat de possibilitats per recomanar-te si vols marxar de cap de setmana. Al llarg de tota la nostra trajectòria a Autocaravanes Carreras són molts els clients que ens han explicat les seves aventures quan tornen l’autocaravana i nosaltres en prenem nota. Avui volem compartir algunes propostes amb tu.

La nostra història

Llogar autocaravana Camper per descobrir el Delta de l’Ebre

El Delta de l’Ebre és un lloc màgic on podràs gaudir de la natura i dels paisatges. Si carregues les teves bicicletes al garatge de la nostra autocaravana, pots aprofitar per fer excursions seguint el curs del riu, recórrer el delta, descobrir les zones on hi ha flamencs i anar fins al far del Fangar.

Llogar autocaravana Camper per descobrir la Garrotxa

La Garrotxa és el punt ideal per descobrir el món dels volcans. És una zona magnífica per fer senderisme, excursions en bicicleta, descobrir poblets d’origen medieval i degustar productes artesans de primera qualitat.

Llogar autocaravana Camper per descobrir el Berguedà

Visitar el Berguedà és una extraordinària oportunitat per viatjar al passat, concretament al període industrial, quan les colònies tèxtils i la indústria del ciment eren el motor econòmic d’aquestes terres. No perdis l’oportunitat de descobrir com era el dia a dia en aquestes colònies i, per què no dir-ho també, de tastar els magnífics plats de la zona.

Tria la teva Camper a Autocaravanes Carreras!

Si ja t’hem convençut del tot perquè lloguis una de les nostres autocaravanes Camper per anar-te’n de cap de setmana, no ho dubtis ni un moment i contacta amb nosaltres. Pots trucar-nos al 93 778 82 08 o escriure’ns a info@autocaravanescarreras.com . Lloga la teva autocaravana i viu la teva aventura.

Contacta ara amb nosaltres