Lloguer d’autocaravanes de 2 places a Barcelona: què et podem oferir?

alquiler de autocaravana 2 plazas barcelona

Davant d’una temporada turística complicada, després de la pandèmia del Coronavirus, comencen les vacances d’estiu a tot el país. Terrasses plenes de gent amb mascareta, platges amb distància de seguretat, mesures de prevenció i higiene molt estrictes, aforaments limitats en establiments i comerços… No hi ha dubte, aquest estiu serà molt diferent dels altres. Una solució ideal perquè les teves vacances siguin diferents i segures passa perquè et decideixis pel lloguer d’autocaravanes de 2 places a Barcelona, amb una empresa com la nostra. Si t’interessa gaudir plenament de les teves vacances, et recomanem que segueixis llegint i prenguis nota!

4 raons per fer un viatge en autocaravana aquest estiu

Fer una ruta en autocaravana pot ser una experiència inoblidable plena d’aventures i moments els quals immortalitzar amb la càmera, des de l’inici fins al final del trajecte. Si encara no ho has provat, et donem 4 raons per les quals hauries d’apostar per aquesta forma de viatjar durant aquestes vacances.

alquiler de autocaravana 2 plazas barcelona
El nostre catàleg d’Autocaravanes

Lloguer autocaravanes 2 places Barcelona: com si fossis a casa teva

Les nostres autocaravanes 2 places són el model perfecte perquè gaudeixis al màxim de les vacances amb la teva parella. Aquests vehicles estan equipats amb saló central configurable mitjançant el gir de butaques de la cabina; bany amb dutxa i seca mans; GPS; sistema multimèdia; aire condicionat; llits; ampli garatge, on podràs posar tot el que vulguis… Totes aquestes comoditats i moltes més les posem a la teva disposició perquè et sentis com a casa.

Llibertat total de moviment a un preu més econòmic

Si els viatges sobre rodes tenen algun avantatge, és el d’anar allà on et vingui de gust, poder improvisar les vegades que vulguis i parar en els llocs que més et cridin l’atenció. Tu marques el ritme de l’aventura.

Per altra banda, a més de dormir en el mateix vehicle i estalviar-te els diners que et suposaria un hotel o alberg, també pots comprar menjar a supermercats i cuinar-lo tu mateix. Si es compara amb qualsevol altre viatge, l’estalvi és considerable.

Gaudeix de la natura i d’una experiència que recordaràs durant molt de temps

Un viatge en autocaravana significa poder parar en paratges naturals de gran bellesa i pernoctar en espais oberts. En definitiva, tenir contacte directe amb la naturalesa. En aquest sentit, pensa que viuràs una experiència inoblidable fora de la normalitat i plena d’aventures, que s’obriran camí davant teu.

alquiler de autocaravana 2 plazas barcelona
Saber más sobre A. Carreras

Les mesures d’higiene i desinfecció de les nostres autocaravanes davant de la COVID-19

L’Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravaning (ASEICAR) t’informa sobre els manuals d’actuació, precaucions i de les mesures d’higiene preses pel sector de l’autocaravana davant de la COVID-19

Per altra banda, des de Autocaravanes Carreras prenem mesures de seguretat i higiene per a una desinfecció eficient dels nostres vehicles, durant el procés d’entrega i recollida. El més important per nosaltres és la teva seguretat, confort i benestar!

Pensa que amb el lloguer d’autocaravanes 2 places de Barcelona descobriràs una nova forma de fer turisme i d’anar-te’n de vacances completament diferent a tot el que has fet fins ara. T’envairà una sensació de llibertat difícil d’explicar en paraules. Vols viure-ho?

Comencem amb la reserva?