Una de las zones turístiques més boniques i amb més encant de tot el país

La Costa Brava és una de les localitzacions més paradisíaques de tot el litoral català i espanyol. Una terra de platges de sorra, a vegades fina, a vegades més rocosa, però que a l’estiu rep a centenars de milers de turistes que les gaudeixen; a tan sols una hora de Barcelona, és una de les zones més concorregudes pels “ruteros” de tot el país, amb desenes de zones per a autocaravanes, càmpings i entorns naturals que et deixaran amb la boca oberta. 

Llogar una autocaravana a l’agost i decidir-se per passar uns dies visitant alguns dels seus pobles més emblemàtics pot ser un pla d’autèntic escàndol. 

En aquest post us recomanarem algunes de les platges i cales verges més espectaculars que nosaltres coneixem, per si aquest estiu passeu per allà; llocs amagats, naturals i verges que et captivaran des del primer moment. T’ho garantim!

Lloguer d’autocaravanes a l’agost

Lloguer d’autocaravana a l’agost: les cales més boniques i representatives de la Costa Brava

La comarca del Baix Empordà, situada al nord-est de Catalunya, és una de les comarques que gaudeix d’un major nombre de cales verges de tot el territori espanyol.

Cala Estreta, Palamós

Aquesta és una de les nostres cales preferides per moltíssimes raons. Situada a 8 quilòmetres de Palamós, estem davant un autèntic paradís terrenal. 

Només es pot arribar-hi caminant o en caiac; cal deixar l’autocaravana en un aparcament habilitat que es troba a uns trenta minuts a peu, a la famosa platja de Castell–una de les platges verges més grans de Catalunya– i desplaçar-se fins a l’entrada de la cala agafant un camí de terra i endinsant-se al parc natural de Castell. 

D’altra banda, gaudeix d’una petita caseta de pescadors on la gent pot refugiar-se del sol, guardar el menjar o canviar-se de roba sense problemes. També resulta un dels llocs més idonis per a la pràctica del snorkel i el submarinisme per la seva gran biodiversitat. No podem oblidar-nos d’esmentar que és una platja nudista. Si de dia és una cala bonica, de nit, amb el cel replet d’estrelles, notaràs una sensació que recordaràs durant molt de temps.

Alquiler autocaravanas agosto
Saber más sobre A. Carreras
Alquiler autocaravanas Agosto

Cala aigua Xel·lida, Tamariu

Aquesta és una cala que es troba al nord de la localitat empordanesa de Tamariu; remota i amagada entre penya-segats que us oferiran unes vistes espectaculars, us trobareu amb una cala d’aigües cristal·lines, poc profundes i envoltada de naturalesa per tots costats. 

Es pot accedir-hi des de diferents punts, deixant l’autocaravana aparcada al carrer de dalt o en alguna de les zones del poble que estan habilitades,  i baixant a peu per unes escales de pedra; també s’hi pot arribar caminant pel camí de ronda.

Els visitants es troben amb dues plaques en memòria de Josep Pla, el famós escriptor català originari de Palafrugell, el poble que limita amb Tamariu. 

Cal reconèixer que tota la zona de Begur, Calella, Llafranc i Tamariu gaudeix de platges i cales d’ensomni.

Cala Roques Planes, Sant Antoni de Calonge 

Aquesta petita cala de sorra fina i roques es troba a la localitat de Sant Antoni de Calonge. L’erosió de l’aigua i el temps han modelat les roques fins a arribar a adquirir superfícies completament planes i donant lloc a una de les cales més boniques de tota la zona. 

De fàcil accés pel camí de ronda–camí que va de platja en platja i que recorre tota la Costa Brava–és una cala que sol estar bastant concorreguda a l’estiu però, encara així, creiem que és una parada obligatòria per a qualsevol “rutero” que passi per allà.

Alquiler autocaravanas Agosto
Alquiler autocaravanas Agosto

Cala Canyers, Palamós

Aquesta és la cala veïna de Cala Estreta; per a arribar-hi també cal deixar l’autocaravana a l’aparcament de la platja de Castell i anar caminant pel camí de terra que passa per sobre de totes les cales de la zona. Just una mica abans d’arribar a Cala Estreta, trobem Cala Canyers, per a molts considerada una de les cales més boniques de tota la Costa Brava. 

Té l’encant de disposar de dues cases antigues de pescadors, està envoltada de naturalesa, boscos de pins i una gran biodiversitat. 

És perfecta per a anar en parella encara que, depèn del mes, sol estar molt plena de gent. De totes maneres, és un d’aquests llocs que no s’obliden amb facilitat.

Com pots comprovar, si vols llogar una autocaravana a l’agost, la Costa Brava pot ser un destí molt interessant. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres si desitges rebre informació més detallada sobre el nostre servei de lloguer d’autocaravanes.

Contactar con A.Carreras